2024-07-08 60 浏览
💖 刘兴记生煎包专门店 (元朗)✨元朗俊贤坊18号权益大楼地下15号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今日老公🐻❤️收工之后我哋就去咗买生果,经过呢一间舖头嘅时候发现佢劲多人食,几乎系咩年龄层嘅人都有😮见佢价钱平平哋我哋就入咗去试吓🤭,估唔到有惊喜❣️-原味小笼包🥟 $40老公🐻❤️都好钟意食小笼包所以我哋就叫咗一份,由于而家唔系好食得蟹嘅关系所以就冇叫到蟹粉💁🏻‍♀️。小笼包$40有4粒,个人认为都几抵食,四粒嘅肉汁都好饱满💦。不过个人认为个皮就厚咗少少~-高汤上海面🍲 $19倪丨丨又系想食斋面🤣,呢一个上海面比较粗身同烟靭🥰饱肚感十足,上面有蛋丝,我自己就加咗少少醋同埋辣椒酱落去一齐食😍-蟹黄生煎包🦀 $18超好食嘅蟹黄生煎包😍可以满足我好想食蟹嘅心愿🫶🏻,一咬落去已经爆晒汁💦,鲜甜嘅蟹肉,份量亦唔少,一个字👉🏻正👈🏻-麻酱手撕鸡丝粉皮+生煎包2只+豆浆🥗 $54套餐嚟讲其实都几抵食,因为讲紧佢呢一个麻酱手撕鸡粉皮嘅份量好大兜,酱汁亦都可以捞晒成个粉皮😻,夏天食就啱晒!另外配埋2只生煎包,男仔食都好够饱👍🏻普通嘅生煎包肉汁就比蟹黄口味嘅少🤏🏻,但一咬落去就食到好香嘅胡椒味😎。另外仲可以配

💖 刘兴记生煎包专门店 (元朗)
✨元朗俊贤坊18号权益大楼地下15号舖

-原味小笼包🥟 $40

-高汤上海面🍲 $19

-蟹黄生煎包🦀 $18
蟹黄生煎包

-麻酱手撕鸡丝粉皮+生煎包2只+豆浆🥗 $54
套餐嚟讲其实都几抵食,因为讲紧佢呢一个麻酱手撕鸡粉皮嘅份量好大兜,酱汁亦都可以捞晒成个粉皮😻,夏天食就啱晒!另外配埋2只生煎包,男仔食都好够饱👍🏻普通嘅生煎包肉汁就比蟹黄口味嘅少🤏🏻,但一咬落去就食到好香嘅胡椒味😎。另外仲可以配埋饮品其实呢个价钱都真系几抵。

-豆浆🥛 $8
豆浆有低糖版🥳,老友记都岩饮!
豆浆

想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-07-06