2023-01-20 72 浏览
放学去tst食丼🥳一入座 餐厅座位舒适☺️☺️环境比人感觉都好舒服餐厅主打丼饭🍱🍚 喺tst嚟讲 价钱都非常亲民🤩我同朋友分别点了刺身丼同埋牛丼.🐮●「慢煮牛肉饭」($98)●餐牌写份量有150g 虽然factcheck唔到 但朋友觉得份量都好多 好足够 食到最尾都有牛送饭😌😌牛煮得啱啱好,肉质较好弹牙 唔会太鞋配埋烧汁,捞埋饭真系好yummy👍🏻除咗烧汁天外餐厅都有个小巧思,加咗少少酸忌廉提味,原来咁都几好食😝.🍴●「海胆牡丹虾杂锦刺身丼」($158)● 海鲜嘅种类真系非常多呢个当大部分嘅食材单价都比较贵,有油金鱼剑鱼吞拿鱼鱼子等等😍可惜我妹仔嘴,又唔钟意食吞拿鱼又唔钟意食鱼子又唔钟意食三文鱼😂😂三文鱼亦都系选取三文鱼腩,比较淳厚但始终蒲头主打都系牛肉😂😂海鲜方面反而冇牛肉咁惊艳茉莉花鲜奶玫瑰荔枝梳打嘢饮都几抵嗌,跟餐嘅话加18蚊就有杯咁靓嘅嘢饮😍😍嘢饮方面打卡一流,但系店舖太足料啦😂啲糖浆落得有少少太多 味道同埋甜度都推到maximum level😂😂如果可以半糖咁就perfect喇😂————💭💭💭————好味(7/⑩)抵食 (7/⑩)————💭💭💭————📍 肉搏地址: 尖沙咀厚
放学去tst食丼🥳
一入座 餐厅座位舒适☺️☺️
环境比人感觉都好舒服
餐厅主打丼饭🍱🍚 喺tst嚟讲 价钱都非常亲民🤩
我同朋友分别点了刺身丼同埋牛丼
🐮●「慢煮牛肉饭」($98)●

牛煮得啱啱好,肉质较好弹牙 唔会太鞋
配埋烧汁,捞埋饭真系好yummy👍🏻
🍴●「海胆牡丹虾杂锦刺身丼」($158)●
海鲜嘅种类真系非常多
三文鱼亦都系选取三文鱼腩,比较淳厚
但始终蒲头主打都系牛肉😂😂
海鲜方面反而冇牛肉咁惊艳
茉莉花鲜奶
玫瑰荔枝梳打
嘢饮都几抵嗌,跟餐嘅话加18蚊就有杯咁靓嘅嘢饮😍😍
嘢饮方面打卡一流,但系店舖太足料啦😂
如果可以半糖咁就perfect喇😂
————💭💭💭————
好味(7/⑩)
抵食 (7/⑩)
————💭💭💭————
📍 肉搏