//#黄店地图系列间野叫:黑布小巷边度黎:旺角黑布街104号地下D号舖▪台式肉蛋吐司 $46 (Goodmalling app优惠:$36)8.5分台湾打卡吐司 禾当然唔会错过 呢份唔止打得卡 仲好真材实料 选用美国大草原谷饲猪排 大唔大草原禾就唔知 不过禾就食得出肉质够扎实 有肉汁又肥瘦均匀 唔系那到松泡泡嘅垃圾猪排 涂上秘制酱汁 咸甜俱备 令禾欲罢不能.面包好重牛油味得黎又唔讨厌 烘到外脆内软 加上煎蛋嘅汁汁 满足感充斥著整个口腔 值得翻兜 钟意食辣嘅 仲可以挑战魔鬼椒口味.《优惠贴士环节》(非广告 我系真心架~):
Download “Goodmalling” app 里面有好多唔同小店嘅优惠 当中包括黑布小巷 唇茶 幸福駅等颜色小店 用左优惠 呢份吐司足足平左$10蚊啊 明益你啦
#黄店地图系列
间野叫:黑布小巷