想食台湾野,呢间新开台湾菜小店,价钱唔算贵,入黎试试。正所谓妹仔大过主人婆,今餐最有惊喜系佢哋嘅自家制麻辣酱!😱麻辣得来又有虾味,冇味精唔会口渴,用佢点小食一流🤩!讲返嘢食,台式炸大肠:皮脆肉嫩,点埋麻辣酱,好食到停唔到口,正🤤红烧牛肉面:汤底有药膳味道,牛肉质感几滑,面条系台湾面,有咬口,同台湾食到嘅味道差唔多🤘🏻👌🏻芝士肉松蛋饼:饼皮有少少厚,味道不过不失~👀芝士奶盖乌龙茶:芝士味唔算出,有咸牛奶既香味,感觉OK~综合芋圆嫩仙草:有成个迷你批Pizza咁大😱😱。材料亦都好丰富:有仙草、芋圆、红豆粒、绿豆粒、薏米、珍珠,配埋冰嚟食好饱肚,两个人一齐食都食唔晒咁滞~强烈推介!好抵食!🥳埋单每人百零蚊左右,带住个大肚腩走,超满足呢~-红烧牛肉面 | $65台式炸大肠 | $39芝士肉松蛋饼 | $42台式岩盐奶盖炭烧乌龙茶 $38 (跟餐半价)综合芋圆嫩仙草 | $38-阿木台湾面旺角广华街8号地舖
想食台湾野,呢间新开台湾菜小店,价钱唔算贵,入黎试试。
芝士奶盖乌龙茶

台式炸大肠

红烧牛肉面

芝士肉松蛋饼

芝士肉松蛋饼:饼皮有少少厚,味道不过不失~👀
芝士奶盖乌龙茶:芝士味唔算出,有咸牛奶既香味,感觉OK~
综合芋圆嫩仙草

埋单每人百零蚊左右,带住个大肚腩走,超满足呢~
红烧牛肉面 | $65
台式炸大肠 | $39
芝士肉松蛋饼 | $42
台式岩盐奶盖炭烧乌龙茶 $38 (跟餐半价)
综合芋圆嫩仙草 | $38
阿木台湾面