2020-02-24
厚福街呢道真系黄黄的啊,除咗对面𠮶个。今日发掘到呢间小黑糖,贴哂文宣,有派水!原来仲会每个月定期捐钱比唔同机构!出钱又出力,二话不说叫番杯饮💛·小黑糖珍珠厚鲜奶系佢地招牌,叫左少糖但都无减黑糖既威力。冇计,用黑糖黎煮珍珠,每粒珍珠都好rich,有少少偏硬,配埋加左cream既厚奶简直爽歪歪🤤· 泰好喝欧蕾珍珠就主打泰茶既味道,可惜我又系叫左半糖,冇左个种痴肥咁甜既感觉。不过有quota既小黄人可以一战🥰撇除糖份,珍珠依旧好味(我钟意嘅硬硬地😎)茶底味香浓仲有少少泰茶既涩味,我都好钟意❤️🤟🏻~·餐牌上仲有几多想试,可以睇最后𠮶张图,卖相都好吸引啊🤩~·佢每个月有两日会将收益捐比有关机构,12月系比立场!你帮人人帮人,排光荣排到耐得滞嘅时候可以买番杯嚟饮下!值得支持!!✊🏻✊🏻💛💛-小黑糖珍珠厚鲜奶|$32泰好喝欧蕾珍珠|$32-小黑糖 (尖沙咀)尖沙咀加拿芬道45-47号宏生大厦地下D1号舖-
餐牌上仲有几多想试,可以睇最后𠮶张图,卖相都好吸引啊🤩~
小黑糖珍珠厚鲜奶|$32
泰好喝欧蕾珍珠|$32
小黑糖 (尖沙咀)
尖沙咀加拿芬道45-47号宏生大厦地下D1号舖