餐厅: 明發小食
资讯:

2023-04-14 93 浏览
之前介绍过佢哋嘅港式小食,碗仔翅同生菜鱼肉!今次就介绍佢哋嘅镇店之宝!酱爆肉饭/米,真系超级好食,嚟到必定一试!——————酱爆米 HKD36系咪未听过呢一个菜式呢?相信系佢哋自家创作嘅菜式!其实佢系酱爆猪肉!油香十足!味道非常惹味,配白饭一流。但我自己更加钟意配米粉,因为酱爆肉嘅油份会渗透喺汤底上,令每一啖米粉都夹杂着香味!牛腩饭 HKD 40牛腩饭亦系开心之选,你唔会谂到呢一间小店嘅牛腩饭系咁出色。肉味香浓,牛腩酱汁香,配上佢哋嘅白饭,真系会一口接一口,令你食过返寻味。——————评价:平民菜式超值之选深水埗隐世小店推介指数:❤️❤️❤️❤️❤️(五个心心为满分)

——————

平民菜式
超值之选
深水埗隐世小店

推介指数:❤️❤️❤️❤️❤️
(五个心心为满分)