餐厅: JOMO Kitchen & Health Hub
资讯:

伯爵茶戚风蛋糕 $52上次食唔到佢今次终于食到喇😍 首先卖相好靓 加上戚风食落好香好浓茶味 啱晒我呢啲茶控🥰 口感仲要好轻盈又够湿润 加埋面头好细滑既cream一齐食就perfect 果然咁多人赞系有原因的😋评分: 10/10🌟法式焦糖脆脆布丁 $46因为太少人叫布丁所以我都揾唔到佢正确既名😂😂😂😂😂 布丁面头有啲脆脆 食落有层次感啲 而布丁蛋味偏重 焦糖味就好淡 质地比较厚实 感觉一般 难怪好少人叫🥺评分: 7/10🌟香蕉草莓沙冰 $55呢杯smoothie系偏沙冰既质地而唔系比较杰身个种 饮落香蕉味较种 草莓既香味同果肉粒较淡 对比上次饮有点失望呢🥲 整体饮落较淡而且沙冰溶咗之后好水 要尽快饮哂先得😮‍💨评分: 6/10🌟糖渍香橙热情果汤力 $50粒冰雪成一大旧 除咗令野饮keep住个温度之外 都冇咁易溶影响个味道 呢点值得一赞✨ 而饮落好香热情果味 好清爽 啱晒大热天气饮🤤评分: 9/10🌟———————————————————————JOMO Kitchen & Health Hub (将军澳)将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place 地下G01号舖
伯爵茶戚风蛋糕 $52
评分: 10/10🌟