2023-03-18
猪柳蛋鸡蛋仔 $35每一粒鸡蛋仔都有猪柳粒,夹住煎鸡蛋同芝士,咸咸地,味道唔错👍🏻 但鸡蛋仔唔够香脆,只有边边嘅位系脆。苹果玉桂格仔饼 $29格仔饼厚身,加上超足料嘅苹果玉桂酱,食完会好饱肚🤣 苹果粒爽口,但略嫌格仔饼唔够脆,而且可能个酱太冻嘅关系,搞到个格仔饼新鲜出炉都唔系好够热咁😅〰️〰️〰️〰️〰小店有好多唔同口味嘅鸡蛋仔,例如:Pizza、餐肉蛋、手撕鸡等,钟意咸食嘅我,觉得都几吸引。食物味道唔错㗎,只系觉得鸡蛋仔同格仔饼冇咗脆𠮶个口感,扣咗少少分,但整体嚟讲,都系足料好食嘅😋小店租约不获续租,暂时做到三月下旬,店主已经努力揾紧新舖,如果想去试嘅话,就要快啲过去啦😉 今次我哋系星期日13:30去到,大概等咗半个钟,冇上网睇话要等个半钟咁耐,都算好彩😆〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4/5性价比: 3.5/5 环境: -/5服务: 3.5/5Revisit: Maybe
〰️〰️〰️〰️〰
〰️〰️〰️〰️〰️