2020-06-23 643 浏览
每次来釜之魂都要吃[金魂釜饭]🍚金魂系用鳗鱼最宽最厚嘅部分#鳗鱼控必食 蒲烧味道香浓,鳗鱼肉质肥厚😍而且我❣️超爱鲣鱼汤煮嘅釜饭.最爱[梅干手羽先] #必嗌梅子配鸡翼好开胃,炸得好好非常惹味🤤.[烧日本花鱼釜饭]花鱼烧法类似平时居酒屋食嘅烧鲭鱼我自己就1般,因为觉得鱼肉较咸.#期间限定 [甘露甜薯]超级好味,好中意啲糖浆包住甜薯😂留意番:有啲位好脆,有啲位会痴牙我个人泥讲就好中意🥰。Lunch / tea time 来食都有set会有餐汤&前菜&餐饮配送好掋食🤩。#more优惠我仲用咗youduud嘅企鹅现金券$100消费满$200就可以用🤩🤩🤩🤑全单差唔多减接近50%价钱即刻可以嗌多几个小食🤤。。。#黄店 #黄店推介 #宝宝都劲中意来釜之魂 #有爱嘅餐厅.#釜饭 #淘大 #九龙湾美食 #黄色经济圈 #超黄 #黄到金 #黄 #釜之魂 #hongkongrestaurant #悭钱 #悭一笔 #优惠 #会员优惠 #youduud #企鹅券 #鳗鱼饭 #うなぎごはん #うなぎ #eel #conger #photooftheday
每次来釜之魂都要吃[金魂釜饭]🍚
金魂系用鳗鱼最宽最厚嘅部分
#鳗鱼控必食 蒲烧味道香浓,鳗鱼肉质肥厚😍
而且我❣️超爱鲣鱼汤煮嘅釜饭
最爱[梅干手羽先] #必嗌
梅子配鸡翼好开胃,炸得好好非常惹味🤤
[烧日本花鱼釜饭]
花鱼烧法类似平时居酒屋食嘅烧鲭鱼
我自己就1般,因为觉得鱼肉较咸
#期间限定 [甘露甜薯]
超级好味,好中意啲糖浆包住甜薯😂
留意番:有啲位好脆,有啲位会痴牙
我个人泥讲就好中意🥰

Lunch / tea time 来食都有set