环境带点波希米亚风🌾,可以带埋毛孩🐶最别出心裁就系门口半开放式打卡位📸,虽然对住大街,但只要你唔尴尬影相,尴尬系人哋😉—————————————————🔹蟹肉沙律牛角包窝夫 $78窝夫🧇外型,牛角包🥐质感,平日食Waffle较重面粉、少少浆住嘅口感,Croffle就重牛油味🧈、相对松软香口,略嫌可以烘得更脆啲🔥,再加上鲜味蟹肉有加分🤓沙律🥗份量都唔算少👌🏽唔知点解食的时候,谂起Cityu AC3的碎蛋牛角包沙律😂🔹Matcha Latte $48拉花靓靓,抺茶🍵超浓落足料,饮完成个嘴都变咗绿色,用Meji 4.3牛奶🥛冲,好滑身又有线密奶泡,唔会太甜/太苦,绝对岩岩好🍃—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌗🌑🤑性价比:🌕🌕🌕🌑🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌕🌘🥰舒适度:🌕🌕🌕🌕🌗🤤回头率:🌕🌕🌗🌑🌑.♟Overall♟食物就中规中矩😂,Match Latte就好啱我哋💚更值得一提系店内悉心布置,一枱一凳都系为打卡而设,同埋坐得几舒服😌

—————————————————

🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌕🌘
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤤回头率:🌕🌕🌗🌑🌑
♟Overall♟
食物就中规中矩😂,Match Latte就好啱我哋💚
Matcha Latte