2020-12-10
朋友话带我食间打卡able既咖啡店😊22楼既🤩🤩楼底高,令人好舒服呀,食物有日式,意粉,早午餐系列,仲有好多款咖啡😙😙黎到22楼梗系食番𠮶空中早晨全餐🥯成个set好丰富,相当吸晴🌟scramble egg相当出色😍份量劲大,重点系炒得相当creamy😋🥑🍞好match啰,烟三文鱼卷到成朵花咁劲靓啰❤️ 我地仲加钱嗌多份烟三文鱼,哩度既烟三文鱼唔知点解特别好食,唔通因为佢夜晚系居酒屋🏮既关系?香草猪肉肠煎得好香脆,炒大啡菇粒又系好大份,好juicy😋沙律菜薯条🥗fresh☺️牛角包🥐脆身⭐️另外再嗌左酸种面包⭐️⭐️ 烟三文鱼糖心蛋酸面包,重点真系好靓同好味😋sourdough好脆口,花左心机😙涂上cream cheese😍烟三文鱼又系整成玫瑰花形状,好有心思,影相打卡一流❤️Latte☕️心型拉花😍😍😍质感丰厚既咖啡口感,饮落口感幼滑☕️☕️Hojicha Latte ☕️焙茶latte 浓浓嘅焙茶味,醒埋奶香味,感觉好夹呀😙😙Rooftop Café by Momentum Coffee铜锣湾渣甸街66号亨环22楼
铜锣湾渣甸街66号亨环22楼