2022-12-16
《新开OL必食韩式料理🇰🇷》———————————————#泡泡 🫧-早排同事介绍咗呢间新开嘅韩式轻食店主打外卖,有少量座位可以坐底食🍴食物种类丰富,便当、饭卷、粉饭、石锅汤、小食、部队锅,甚至仲有原只猪手食添~ Lunch time时间人气十足,唔想等嘅话可以用网上嗌定再落去外卖自取🥡-🍱 酱腌烤牛肉便当每个便当跟咗白饭同韩式小菜,例如泡菜、芋丝、同韩式蒸蛋等等,酱腌烤牛肉就算外卖拎到返去食都仲好香,口感软嫩,抵赞🐮-🐽 韩式猪辣肉粉丝盒炒粉丝份量好足,十分丰富饱肚,猪辣肉用上五花腩肉,肥瘦适中,煎得好惹味😙-🥚 明太子蟹籽蛋卷另外我同同事再加咗个小食share,热辣辣即叫即整,香滑嘅蛋卷上面铺满明太子酱、蟹子同紫菜丝,口感丰富😚-🍓 士多啤梨牛奶佢嘅饮品柜都好吸引,我忍唔住拎咗枝士多啤梨牛奶,果味十分浓郁,一睇樽身先发现原来系香港制作,撑本地货🤟-⭐价钱参考:酱腌烤牛肉便当:$78明太子蟹籽蛋卷:$58韩式猪辣肉粉丝盒:$78士多啤梨牛奶:$28🍌抵deal 指数:7/10💰人均消费:$120
———————————————
#泡泡 🫧