喺旺角想揾间靓靓嘅Cafe , 可以食嘢,仲可以同朋友一齐玩吓Board Game。 呢间喺旺角登打士广场9楼嘅Cafe ,绝对可以试吓! 餐厅有两个区域,一边以粉蓝及白色为主调,感觉梦幻,打卡之选🤩。另一边就比较简约,可以玩Board Game,游戏等。还有很多美食供应!二人餐($318)主菜:日式咖喱猪扒饭 - 香浓日式咖哩汁,唔太辣,微甜。 吉列猪外面脆口,猪肉保留肉汁丰富,都几腍。白汁焗吞拿鱼螺丝粉 - 上枱嘅时候,成只碟都热辣辣,当拿起螺丝粉时,有一缕蒸气,拉丝芝士,白汁亦非常creamy😋小食:蜜糖芥末鸡翼六只 - 烤得外皮相当脆,甜蜜蜜的味道配上芥末,份外突出甜品:提拉米苏- 同传统的有点不同,酒味无咁重,cream 及蛋糕都好软滑比利时窝夫🧇- 热辣辣的窝夫,上面有满满的忌廉又滑又香,仲有香甜朱古力酱🤩饮品:香芋拿铁- 香芋唔太明显但咖啡幼滑香浓朱古力沙冰- 好吸引嘅饮品,令人好冷凉😌

还有很多美食供应!
二人餐($318)
主菜:

小食:

甜品

饮品:
香芋拿铁- 香芋唔太明显但咖啡幼滑香浓
朱古力沙冰- 好吸引嘅饮品,令人好冷凉😌
  • 日式咖喱猪扒饭
  • 蜜糖芥末鸡翼