2023-09-28
💖 TIRPSE (尖沙咀)✨尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 Musea2楼219号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️朋友生日除咗要送小礼物之外,仲要请佢食一间好岩佢打卡嘅Tea比佢食🤭咁先够老友~-PROVENCE SET $249/Guest和牛三文治🥪好大份嘅三文治,一啖都咬唔哂🥲,分开食令到啲汁流哂落件衫到😂我谂要我妈咪生大d我个口先得喇🤭牛油果芒果拖罗挞🥧令我地两个赞口不绝嘅挞仔😋,牛油味配芒果好新颖但出奇地非常之夹👍🏻拖罗粒粒上仲有甜虾😆好鲜甜呀!马卡龙💛一口size马卡龙外脆内软得黎唔会过甜,唔中意甜食嘅朋友都可以试吓,包唔会过甜😝杂莓奶冻🥛唔知系用3.6牛乳,奶香味十足着,香滑度满分之余仲要酸甜度刚好🫶🏻,呢个我自己好中意😍因为好重奶香,好滑溜。Petits Fours系两款小甜点😋,唔会好甜,反而好清新🌿想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
💖 TIRPSE (尖沙咀)
-PROVENCE SET $249/Guest
和牛三文治🥪
牛油果芒果拖罗挞🥧
马卡龙💛
杂莓奶冻🥛
Petits Fours
系两款小甜点😋,唔会好甜,反而好清新🌿
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩