2023-09-07 55 浏览
衬福岛排放核废水前嗱嗱声食左omakase先,惊迟啲由日本入口到香港既海产会大幅减少🥲碌openrice揾到第二日鮨本仲有位,即刻唔理三七二一订左位先🙊鮨本主厨系由鮨悟过档既Hugo师傅。虽然被安排左坐细房,但师傅同待应都无冷落我哋,服务态度良好又细心!🥰🥄濑尿虾蒸蛋🥢吉列太刀鱼🥢樱煮八爪鱼🍣青鱼🍣深海池鱼🍣千叶县 地金目鲷🍣黄金池鱼🍣𫚕鱼🍣半生熟花竹虾🍣关鲭鱼🍣赤身 酱油渍🍣白海胆🍣中拖罗🍙海鳗青瓜卷🥚江户前玉子烧🥄蚬汤🍨绿茶雪糕嗌左贵小小既set,会有埋两个酒肴,吉列太刀鱼炸得岩岩好,保持到鱼肉湿润,配上他他酱非常夹。樱煮八爪鱼慢煮后好嫩滑,烟韧有咬口得黎又咬得开☺️茶碗蒸更附上爆膏既濑尿虾,鲜甜既虾味更渗透入蒸蛋里面!寿司整体质素中上,特别钟意花竹虾,黄金池鱼同白海胆。花竹虾煮至三成熟,入口爽脆鲜美。黄金池鱼肉身厚实又带腍,配上薄荷点缀,一解鱼油太丰腴之济😍至于海胆份量慷慨,配上脆口既紫菜一齐食,令人齿颊留香,想encore多一件添🙈江户前玉子烧🥚表现都好出色,用上梦王蛋,虾肉,鱼肉同山芋蓉,蛋香加上海鲜味,质感蓬松软绵,有小小似鸡蛋糕既口感。成餐都好满意,有机会都想试埋晚餐!📍鮨

🥄濑尿虾蒸蛋

🥢吉列太刀鱼