2022-11-18
《港式抵食牛腩🐮》———————————————-#九爷牛腩 👴🏻-尖沙咀物价都唔平,想揾碗抵食嘅粉面都唔容易,呢间位于汉口道嘅新面店十分高质,最紧要价钱贴地,性价比极高,$50就食到😊 而且选择多元,环境亦干净舒适,店员亲切好客,好好服务🤟🏻-🐮 崩沙腩面崩沙腩口感软淋,肥瘦适中,份量十足😛我哋拣咗汤伊面底,都几特别,店员仲推介我哋下次可以食咖喱牛腩捞伊面,更加入味😚-⭐️ 招牌八宝河呢个招牌款式够哂丰富饱肚,有牛腩、牛筋、牛肚、鱼皮饺、鱼蛋、牛丸、墨鱼丸、贡丸,特别中意牛筋,充满骨胶原,爽口弹牙,腩汁嘅汤底亦好香浓😍-另外我哋仲追加咗两款小食,炸云吞同鱼皮都好香脆,炸云吞里面嘅虾劲弹牙,十分足料🍤-⭐价钱参考:崩沙腩配猪手伊面: $56招牌八宝河: $60炸鱼皮: $20炸云吞: $28🍌抵deal 指数:8/10💰人均消费:$100
———————————————-
#九爷牛腩 👴🏻