2023-06-26
呢间餐厅系朋友介绍,难得今次朋友生日,就去尝试下今次我自己一早就打咗去餐厅,book左平日下午时间去试,入到餐厅大约3:00左右,餐厅唔算多人,店员都安排咗窗边位置俾我哋去坐😎我地今次拣咗一个lunch set ,餐单入边包括左前菜,主菜,以及一个甜品🍮另外我地都点左free flow既野饮,一个价钱就可以无限refill drinks 🍹😍😍😍食物质素方面,我自己就觉得中规中矩,未算去到最出色,但系系咁嘅环境,咁嘅价钱,嘅对比下,觉得已经非常之出色 👍🏻另外一方面,绝对要赞甜品,甜品嘅 tiramisu 真系唔错😋另外,因为订位时同店员讲咗会庆祝朋友生日, 店员都会主动喺甜品上面写上Happy birthday字句,重会唱生日歌Tim >v<😋😋😋😋总括来讲,我觉得呢度嘅服务质素,环境,食物质素来讲,都绝对系性价比高😚呢度真系好啱三五知己,又或者情侣坐低慢慢叹番一杯嘅好地方🥰🥰🥰🥰🥰