2023-03-06
《火焰海鲜醉锅🥃》———————————————#胡炉 🏮-呢间火锅走中国风,别具格调,摆盘精致,餐厅仲有提供包厢,好啱一大班人聚会🍻-🦞 胡炉醉八鲜锅汤底选择多元,而且够哂特别,我哋就系比佢期间限定既胡炉醉八鲜锅所吸引🌊 海鲜满满,店员会将龙虾、鲍鱼、花胶、鱿鱼、青口、蚬同花螺等等嘅海鲜全部放入锅内炒,非常足料,再用白酒爆香,火焰火锅超吸睛👀 再加入超浓郁嘅龙虾汤,一定要先饮返碗再打边炉,十分鲜甜🤭-🐮 胡炉牛拼盆拼盘包咗极上手切牛颈脊、安格斯手切肥牛、牛舌芯、牛胸爽同霜降牛粒,好啱我哋呢啲有选择困难症嘅人😆 牛颈脊尤其牛味突出,肥牛亦好推荐,油脂分布平均,肉质软淋😊-丸类同蔬菜拼盘都好唔错,另外我哋仲加咗个招牌炸鱼皮同紫菜炸响铃,两款都系自家制,即叫即炸,认真抵赞👍🏻-⭐价钱参考:(另收加一)胡炉醉八鲜锅:$398招牌炸鱼皮: $68胡炉牛拼盆:$398丸类拼盘:128蔬菜拼盘:$63紫菜炸响铃:$68🍌抵deal 指数:7/10💰人均消费:$600
———————————————
#胡炉 🏮
🦞 胡炉醉八鲜锅
🐮 胡炉牛拼盆
⭐价钱参考:(另收加一)
胡炉醉八鲜锅:$398
招牌炸鱼皮: $68