2020-12-04 930 浏览
美好园 永保抹茶奶 $64成间特别之处就系客人可以自行拣唔同既咖啡粉、抹茶粉同茶叶🥰 净系抹茶粉都有京都一保堂、美好园、伊藤久右卫门抹茶园几种🍃而且客人可以拣要抹茶「latte」、「thin tea」、「tonic」或者系「matchagato」当日拣咗美好园永保抹茶奶 抹茶味非常浓郁 味道好香醇 而且有回甘既感觉 揽拌后 抹茶同明治牛奶融合咗 更带出牛奶既甜味 令到有甘甜既感觉 必试之选😍评分: 10/10🌟Chocolate $45因为朋友唔饮咖啡又唔钟意饮抹茶就叫咗最大路既朱古力😂🍫味道浓郁 而且偏苦唔会太甜 加上盛夏系街企到好热饮返杯冻饮透心凉🤣🤤整体环境都唔错 望出去睇日落都几chill 不过多人既时候要等位就有啲辛苦(冬天应该会好啲)建议平日去较好~评分: 8/10🌟—————————————————————————唞唞 (尖沙咀)尖沙咀西九文化区艺术公园地下GF-04号舖
美好园 永保抹茶奶 $64
评分: 10/10🌟

Chocolate $45
因为朋友唔饮咖啡又唔钟意饮抹茶就叫咗最大路既朱古力😂
评分: 8/10🌟
—————————————————————————
唞唞 (尖沙咀)
尖沙咀西九文化区艺术公园地下GF-04号舖
美好园 永保抹茶奶