2024-06-20
唞唞 @rest.coffee.gin 📍:尖沙咀西九文化區藝術公園地下GF-04號舖🚗:九龍地鐵E4出口 再轉搭74D小巴或步行15分鐘前往📞:+852 2697-8938💲:~HKD90/head for teaFood quality✔️:Flat White❌:Japanese Cheesecake, 京都一保堂幾世之昔總結:🤔咖啡☕️好出色有驚喜嘅 $68/杯略貴但好飲都絕對有人願意洗錢 不過整體性價比好低 建議大家嚟望住嗰海嘆咖啡比較好🤔當日星期五4:30去到食物幾乎咩都賣哂…. 如果收夜晚11點嚟計預鬆啲好似好啲😨$30件芝士蛋糕實在太迷你 我唔介意貴啲你畀大件少少我呀 兩個人食就每人兩細啖就冇咗了 同埋非常普通🥲😨京都一保堂幾世之昔嗰綠茶味🍵苦澀得嚟帶點甘 係香嘅 但$82杯我就唔會諗住加埋雪糕連半杯都冇 一係你畀嗰細啲嘅杯睇落都冇咁少😨本身想堂食 不過冇位 所以員工就叫我哋坐外面 咁諗住都冇問題 但原來已經係外賣嚟….😨環境走白色cafe路線 價錢都幾進取 所以expect至少畀嗰靚餐具🍴嚟打下卡都開心下 點知佢當咗我哋外賣畀咗啲膠杯 紙盒 仲要拎大杯但入面份量勁少😂😋不
📍:尖沙咀西九文化區藝術公園地下GF-04號舖
🚗:九龍地鐵E4出口 再轉搭74D小巴或步行15分鐘前往
📞:+852 2697-8938
💲:~HKD90/head for tea
Food quality
✔️:Flat White
總結:
😋不得不讚下杯咖啡真係好nutty 同好飲 朋友同我都覺得係高質嘅flat white