2024-10-20
依间餐厅环境真系不得了,劲舒服🥰,仲有劲大玻璃望住维港海景,坐得劲宽敞同埋舒适🤗,配埋Relaxing嘅音乐,超级正😚🎈蟹肉绘意大利饭配炸软壳蟹成个Risotto充满蟹肉香和番茄🍅的酸甜,口感滑顺,加上炸软壳蟹香脆可口,一齐食真系冇得弹,完全停唔到口😝🤪🦞Lobster Special👯原只波士顿龙虾配澳洲安格斯肉眼扒龙虾上满布荷兰酱汁,龙虾肉新鲜弹牙,不油腻超惹味😋而个肉眼扒🥩肉质粉嫩,浓郁牛肉风味,同时都好Juicy🤤🎈饮品方面叫咗一杯Cocktail和一杯Mocktail🥂🍸FIERY PASSION 第一眼见到半个热情果加墨西哥辣椒🫑做Topping真系几特别,我二话不说用手挤压个热情果果肉入Cocktail入面。甜甜的热情果,配落橙酒Cointreau 零违和感。😝贪得意试下个墨西哥辣椒,辣度极微,有爽口的感觉。 🍸ZESTY BLOSSOM混合荔枝、接木花和柑橘🍊,香甜荔枝夹柑橘好清爽,连埋接木花的花香,成杯都好Refreshing🙂↕️上面仲有两粒荔枝仔,几过瘾😂咁啱隔篱枱有人生日,大萤幕上显示happy birthday🎂劲有气氛,下次有朋友生日都可以带佢嚟庆祝😗
🎈蟹肉绘意大利饭配炸软壳蟹
🦞Lobster Special👯