2024-05-09
💖 巴打火锅馆 (元朗)✨元朗凤攸东街9号好顺意大厦B座地下33号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️住咗元朗差唔多大半年就有一间咁抵食嘅火锅店🍲!由上年开始原来佢已经做紧$1嘅优惠😆-原生椰子鸡锅🥥 $208因为我近排都唔系好搭到车所以仲未可以返大陆食野😩,好挂住椰子鸡可以点算?咁就可以嚟呢度食😝可以拣冰鲜或者加钱拣新鲜鸡,同样都系用椰子水🥥做汤底😍,非常甜美😚。鸡肉虽然系用咗冰鲜鸡但系肉质依然嫩滑🫡我自己通常就滚起咗之后就会夹起,咁就唔会煮到老晒😌-娃娃菜🥬 $48呢一兜娃娃菜堆到满一满😏好鬼抵食!好似食极都仲有😆我建议大家滚起咗之后就可以即刻放菜!咁就可以令到个汤更加甜美🥳-美国雪花肥牛🥩 $138好有惊喜嘅雪花肥牛😝估唔到价钱相比起其他牛部位平但系质素都咁好🤤。因为而家有咗小朋友嘅关系所以啲牛肉我都会渌好熟🥲但系我成日都担心录到熟晒会好嚡口,点知呢一个雪花肥牛完全冇呢个问题😋超有惊喜。-爽脆白柏叶🐃 $68有睇开我啲post就知道我老公好钟意食牛柏叶,佢话就系钟意𠮶份爽脆嘅味道😗-水鱿鱼🦑 $58呢一份水鱿鱼份量好大,我谂咁样仲平过喺街市买🤩!抵食扺食!-健康芋丝🤍 $48有
💖 巴打火锅馆 (元朗)
✨元朗凤攸东街9号好顺意大厦B座地下33号舖
-原生椰子鸡锅🥥 $208
-娃娃菜🥬 $48
-美国雪花肥牛🥩 $138
-爽脆白柏叶🐃 $68
-水鱿鱼🦑 $58
呢一份水鱿鱼份量好大,我谂咁样仲平过喺街市买🤩!抵食扺食!
-健康芋丝🤍 $48
有冇朋友仔都系好钟意食芋丝?😂其实我以前都好钟意,但系越嚟越大个嘅时候就冇以前咁钟意食🤨,不过我老公仍然都系超级爱😏
-爆打柠檬茶🍋 $32
大大杯嘅手打柠檬茶酸酸涩涩,好Fresh😳
-酱油费🧂 $20/1人
呢度加一同酱油费分开计算,大家要留意哦!