「肯同男朋友挨麦记的女人」又出动了😂贪新忘狗的我,当然捉女朋友去试吓新野。美禄焦糖咖啡搞错!今时今日原来好多人唔知道乜嘢叫美禄!依家啲后生仔真系过份,一定又系因为占中....;)简单来讲,美禄系一个好好味嘅朱古力饮品,唔少80后的年轻人,系小朋友嘅时候都饮过,真系香港人集体回忆。如果冇听过,你应该听过佢嘅死对头,好立克、阿华田;D 未试过嘅人,今次系机会啦!如果你系游客,都不妨试一下!因为香港版,其实味道都会有啲唔同!首先整体来讲,杯嘢饮系好好味,好甜唔会太酸。上面有一粒一粒美禄波波、美禄粉装饰,饮嘅时候,可以一边食美禄朱古力波,一边配合少少苦味嘅咖啡,口味岩哂我哋80后。正!红豆批据闻讲,月经来的女生吃红豆特别好,所以要叫一个慰劳一下女朋友。红豆满满的,非常满足。不过有一点要留意,唔同麦当劳餐厅,红豆批质素会有唔同。有啲,有好重嘅油味,呕心。尖沙咀科学馆附近这一家,就没有这个问题。好唔好味道我谂就要睇你彩数🤣玉子牛堡几好味,又有番茄酱甜味,又有鸡蛋,配合汉堡牛肉,味道、分量都非常平衡,值得再食。粟米杯依家麦当劳可以将薯条转左粟米杯,健康啲。粟米杯,重有少少牛油香味,某程度上觉得仲好过

搞错!今时今日原来好多人唔知道乜嘢叫美禄
!依家啲后生仔真系过份,一定又系因为占中....;)

美禄焦糖咖啡

首先整体来讲,杯嘢饮系好好味,好甜唔会太酸

玉子牛堡

粟米杯
依家麦当劳可以将薯条转左粟米杯,健康啲。粟米杯,重有少少牛油香味,某程度上觉得仲好过食薯条。

价钱

埋单$40。🤔始终唔系好习惯,麦当劳已经因为通胀贵了很多
。哲学问题,今时今日一个中学学生哥,俾唔俾到钱$40食一个午餐呢?麦当劳,已经系咪变咗在职人士先会食嘅食物?