2022-09-13
《细路都啱食嘅无糖蛋糕🎂》———————————————-#cakesakura 🌸-呢间网店主打手工无糖蛋糕,小朋友生日所以就订咗一个蛋糕庆祝下🍰 去到佢位于长沙湾嘅门市,发现店面别具日本风情,打卡一流🌸-入到去同店主倾咗阵计,先知原来佢本身系个护士,对健康有一定嘅要求,觉得坊间嘅蛋糕太甜,所以就用咗好多年去研究好食得嚟、卖相又靓嘅无糖蛋糕🎂-佢整蛋糕嘅时候都无用到发粉同牛油,而且为咗做到低糖,通常只会使用成份健康嘅稀有糖同大豆油,希望糖尿病人、老人家或者小朋友都可以食到,真系好用心🥰-🐻 无糖小熊飞飞鲜果蛋糕我order嘅呢个超可爱嘅熊仔蛋糕好适合小朋友,忌廉都唔会好腻,口感轻盈🤍 中间仲塞满哂唔同种类嘅一口size生果,包括蓝莓、青提、草莓、澳洲柑等等,比例上超多,非常丰富🫐 连个熊仔朱古力牌都系手工画,唔止平时饼店𠮶啲咁甜腻,略带微甜,可以比小朋友成个食晒都得,十分满足🤣-⭐价钱参考︰无糖小熊飞飞鲜果蛋糕(一磅):$620🍌抵deal 指数:8/10
———————————————-
#cakesakura 🌸