2023-06-15
我觉得以后想食小菜,都会拣佢,非佢莫属‼️亦系难得听到老爸口中讲出一句「好好」🍍菠萝咕噜肉好常见既一道菜,个咕噜肉真系做得好好,个皮好脆、肉质好嫩好滑,平凡的菜做得咁出色,仲只系💲78 !!!🐟酸菜鱼片💲108估唔到咁大一碗,而且系食极都有既鱼!!份量超足!鲩鱼片劲新鲜,好滑好香,连酸菜都好正!好想买一樽🤣(如果有得买)🐂沙嗲金菇肥牛粉丝煲💲88大煲到食唔晒🤣超多肥牛,好好咬口,唔「鞋」唔「老」,系正既!每个𩠌都会配例汤 - 🥜木瓜花生眉豆蜜枣鸡汤好够火喉!好足料😋😋😋叫左杯热咖啡同奶茶红豆冰特别赞杯奶茶红豆冰呀!犹豫紧叫冻奶茶定叫红豆冰既时候,竟然发现有呢个选择😂一次过满足两个愿望,系超夹既!😍😍整体来讲,真系俾满分既一餐!好出色既「住家饭」,价钱好抵,成台咁样二百几蚊,系一餐够食3-4人既份量!系值得一去再去既餐厅。下次仲想食佢既任食火锅🤣
亦系难得听到老爸口中讲出一句「好好」
🍍菠萝咕噜肉
🐟酸菜鱼片💲108