2022-12-29
苏格兰新鲜蛏子·法国白露笋·果仁 ·手工意粉 $168手工意粉有咬口,比宽面更有嚼劲。酱汁偏淡口,可能系唔想抢咗蛏子嘅鲜味;原本以为fusion咗2条韩式年糕落去,咬落原来系超甜嘅蛏子呀🤩 啲蛏子又大又鲜甜,份量仲要唔少,真系超级惊喜😋法国黑喇叭菇·野菌芝士手工意粉 $158手工宽面有质感,加埋浓郁嘅野菌酱同流心蛋汁,超级香👍🏻花华Scone配自家果酱及软芝士 $35原味松饼加入咗无花果干,增加咗口感;牛油味唔算突出,但烘热嘅外皮,加上微湿嘅质感,都唔错~〰️〰️〰️〰️〰自从帮衬咗呢间餐厅之后,我觉得唔可以再叫马鞍山做美食沙漠,因为佢真系好好食,每一次食都好有惊喜,每一样菜式都食到佢嘅用心,真系区内我喜爱嘅餐厅第一名🥇 可惜寻日睇到佢会系12月30日结业,真系好sad,未食过嘅朋友唔知你哋仲有冇机会食到,食过嘅我都好想好想好想继续食,希望有缘再食到你嘅comfort meal! All the best!〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4.5/5性价比: 3/5 环境: 4/5服务: 4/5Revisit: Yes
手工宽面有质感,加埋浓郁嘅野菌酱同流心蛋汁,超级香👍🏻
〰️〰️〰️〰️〰
All the best!
〰️〰️〰️〰️〰️
食物: 4.5/5