2021-11-17
《艺术精品咖啡店🎨》———————————————-#LexCoffee ☕️-早排放假去西环行下打卡,拣咗呢间特色餐厅,宽敞明亮,十分开扬,空间感十足,感觉够哂chill❤️ 柜子都放满不同嘅艺术品,最吸睛嘅一定系挂喺墙上代表街头文化嘅滑板,别树一格💕-🥩 招牌安格斯高级肉眼牛扒10oz大大块嘅牛扒好有惊喜,本来都有啲担心呢啲餐厅会唔会得个样,但无谂到咁有水准👍🏻 牛扒几有油花,口感嫩滑!表面烧得好正,内里肉质软嫩,咬落去啲肉汁咇晒出嚟,隔离放住原个焗蒜头,可以切啲出嚟拌埋嚟食,十分惹味😎-🎣 厚切吞拿鱼三文鱼籽菠菜汁意大利饭粉嫩嘅厚切吞拿鱼啖啖肉,外皮略带焦香,一大排鲜橙色嘅三文鱼籽加满落捞咗菠菜汁嘅Risotto上,令整碟菜式色彩缤纷,卖相极佳,十分精致🌈 -🤎 Tiramisu皇牌甜品相当出色,以传统做法用咖啡同冧酒淋落手指饼上,洒满可可粉,芝士质感幼滑湿润,够哂creamy🤤🧡 桂花柠檬绿茶酸甜味突出,开胃醒神~-⭐ 参考价钱︰招牌安格斯高级肉眼牛扒:$218厚切吞拿鱼三文鱼籽菠菜汁意大利饭:$168Tiramisu:$78桂花柠檬绿茶: $68🍌 抵deal 指数:9/10💰
———————————————-
#LexCoffee ☕️
🥩 招牌安格斯高级肉眼牛扒
🎣 厚切吞拿鱼三文鱼籽菠菜汁意大利饭
🤎 Tiramisu
🧡 桂花柠檬绿茶
酸甜味突出,开胃醒神~
⭐ 参考价钱︰
招牌安格斯高级肉眼牛扒:$218