餐厅: Acquasala
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
又系久违既堂食😍,终于同出街食好西~ 今次去咗食意大利菜,成个lunch set 包头盘,主菜同埋甜品,都只系1️⃣4️⃣8️⃣,系苏豪区嚟讲真系几抵。 头盘 (🥣Soup & 🧀Burrata)呢个罗宋汤其实都几唔错👍🏻,饮落酸酸地又辣辣地🙈,作为前菜都几开胃下,仲配埋两款又香又脆嘅包一齐食,正。 呢个芝士真心令到我哋好惊喜😍 ! 首先佢味道唔会话好咸,但食落就有好香嘅芝士味。其次佢食落嘅质感非常creamy👍🏻,配埋沙律菜一齐食好夹,一定要试下! 主菜 (🍝seafood spaghetti & 🍔 impossible burger) 个意粉嘅海鲜份量好多,有带子,大🦐同埋🐟三文鱼,件件都好大粒,好足料👍。尤其带子好鲜甜,KK好中意🤪。意粉就好有咬口,偏硬同埋俾平时食既粗身,每一条都挂到汁,唔错。 个impossible burger份量好多😍,薯条新鲜整起好好食。另外个burger真系好厚身,块肉超厚😳,劲似真肉,好juicy,好好食呀,下次嚟一定会再叫佢 ! 甜品(Tiramisu & Panna Cotta) Tiramisu系我最爱😍 ! 佢整得好creamy,而佢系冇用手指饼,改为

头盘 (🥣Soup & 🧀Burrata)

Burrata

Impossible Burger

甜品(Tiramisu & Panna Cotta)

Tiramisu系我最爱😍 ! 佢整得好creamy,而佢系冇用手指饼,改为用好湿润既咖啡味蛋糕,比例啱啱好。佢甜度亦好适中,中和返d朱古力粉同埋咖啡嘅苦味,每一啖都系享受。
Tiramisu

Panna Cotta就系朋友最爱,个奶冻好滑👍🏻,食落虽然偏甜但奶味都算岀,配埋好香红酒味嘅红酒啤梨同berries,系一个几fresh嘅饭后甜品
Panna Cotta

Burrata