2020-10-30 983 浏览
鸡控又要出动啦😍😍久唔久都好挂住哩度既鸡,原来开咗间大啲嘅分店,宽敞咗好多,坐得好舒服,事不宜迟要嗌嘢食啦🤩🤩🌟招牌路边鸡,几乎每枱都会嗌😚😚喜爱食鸡既我又点唔嗌呢🤪记路边鸡做法是清汤白切鸡做法,靠水既温度将鸡浸熟,鸡肉保持嫩滑的情况下,仍然可以将鸡肉煮熟,鸡味超级浓郁,而且配埋姜蓉食更加提鲜喔😚🌟极品盐水鹅😋呢碟又系镇店之宝呀😚 鹅肉脂肪低,入口即溶既感觉☺️盐水鹅既做法,能让吃到浓浓的鹅肉原香🥳鹅肉软嫩,好有嚼口😋重点不需沾上味料就能吃到鹅既鲜味🤩而且份量好多,食得好滋味喔❤️🌟新鲜花蛤入馔,大大只花蛤口感嫩滑😍花蛤沙粒完全吐哂,做汤底果清甜无比,肉质细致兼味道鲜甜😋热辣辣的油盐水煮花蛤上枱好吸引,用油盐水把花蛤的鲜味带出来,最重要加埋粉丝一齐煮,粉丝完全吸收汤底味道,比起炒花蛤更加健康🤪🌟最后嗌咗梳打水,真系要赞,竟然有梳打水饮,唔系度度舖头都有架😊😊服务员态度好好,成日都帮我哋换碟😉仲有系免+1真系好抵食🥳🥳

2020-10-30
  • 路边鸡