2020-06-13
呢一间顶顶大名既九龙城边炉相信好多人都识啦,听讲佢个沙嗲汤底好出色所以过嚟试试佢。·七点几食饭,人流唔算多,唔知系咪如果质素又差咗呢🤨·是但啦,四个人食咗千几蚊,但系性价比就一啲都唔正😰同大家分享一下自己个人嘅感受,令大家唔好盲目咁跟风。·首先当然系佢哋最出名嘅沙嗲汤底,声称非常之浓郁,配埋肥牛一齐食责任。但系,事实上,假㗎!我沙嗲汤底一啲都唔出色,而且味精味好出。浓得来非常之颈渴,根本就唔值得特登过嚟食😟觉得塘牛𠮶个沙嗲牛肉仲好食啲🤔·配料方面,价钱唔平但系胜在单品入面都有几多份量。最好就叫多啲人嚟食啦,如果唔系两条友食就一定叫得好少野~呢个可能系营销策略不过我就觉得有啲贵啦~·质素方面,肥牛、竹笙、生根、炸鱼皮、饺子就中规中矩,唔会有一样令我觉得哗好味㖞嘅感觉🙃应该系我期望太高搞到而家失望太大🥵·总结来讲,只可以当佢系一般打边炉嘅街坊质素,同酒楼打边炉𠮶啲有少少似。如果你系超级钟意食沙嗲汤底嘅人,可以一试。但系对于我唔系沙嗲同埋来讲,我只可以话唔使特登行去或者搭车去食,浪费时间。-沙嗲汤底美国肥牛竹笙炸鱼皮猪红饺子生根-方荣记香港九龙城侯王道85-87号地下-
七点几食饭,人流唔算多,唔知系咪如果质素又差咗呢🤨
沙嗲汤底
美国肥牛