餐厅: 築地日本料理 (金百利廣場)
资讯:

9 0 后 的 味 蕾 .近排好挂住去日本,放lunch🐶冲去Sogo对面既金百利广场揾日式料理餐厅食鱼生丼.📸三文鱼海胆丼 $108刺身零雪味,三文鱼厚身大块,蛋好甜,海胆好味,鲜甜、无腥味,午餐赠送面豉汤.📸蟹籽沙律腐皮寿司 $14我系腐皮爱好者😎,腐皮甜甜的、有汁,蟹籽份量多.📸蟹肉蟹膏寿司 $14 🍣蟹肉条条分明、鲜甜、蟹膏唔腥、味道唔浓烈.📸甜品拼盘 $48🍮肥妹梗系要食甜品,佢有两本甜品好想试,不过咁啱𠮶日卖晒,我又叫个拼盘满足吓.北海道牛乳布丁又滑又香,单点$15几抵,绿茶雪糕绿茶味都够,另外两款蛋糕不过不失!.题外话见到餐厅好似有聘请残障人士,几欣赏,希望多啲良心企业帮弱势社群!
9 0 后 的 味 蕾

📸三文鱼海胆丼 $108

📸蟹籽沙律腐皮寿司 $14

我系腐皮爱好者😎,腐皮甜甜的、有汁,蟹籽份量多
📸蟹肉蟹膏寿司 $14 🍣

蟹肉条条分明、鲜甜、蟹膏唔腥、味道唔浓烈
📸甜品拼盘 $48🍮