2021-10-04 385 浏览
有几次夜晚经过都好长龙,但夏天热辣辣又唔想排队🥵有次中午见只有一两个人排紧队就终于食到了😌一个Pizza可以拣两个味道,一次过满足两个人嘅口味😆 我同男朋友share一个13”pizza就啱啱好,所以未有机会试好出名既Garlic Cheese Bread😅【Canadian】13” $228有水牛芝士、蕃茄、美式肉肠、大蘑菇、帕马森干酪芝士😍 好钟意Pizza有炭火焗出嚟嘅味道,而且薄饼皮唔太厚,又唔会太干,仲有少少烟韧🍕Pizza好足料,每一啖都咬到好多配料,好满足😋【Summer of Love 1967】13” $228有水牛芝士、蕃茄、谷巴火腿、美式肉肠、新鲜菠萝、辣椒Infused蜜糖🤩本身冇话特别钟意Pizza有菠萝🍍因为唔钟意罐头菠萝嘅假甜,但系呢度用新鲜菠萝而唔系罐头,酸酸甜甜又多汁,越食越开胃🤤而且可以中和火腿同肉肠嘅咸味,再加埋有少少辣嘅蜜糖,整体好夹好好味,会想再返嚟食😍

【Canadian】13” $228

【Summer of Love 1967】13” $228