2025-01-19
💖 ilBelPaese chicken. pizza. pasta (尖沙咀)✨尖沙咀么地道62号永安广场地下19-23号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️平时永安中心真系好少去,今日行过本来只系谂住帮衬买Gelato😝,点知见佢套餐都抵食,所以就好快坐低左🤭-SET 1 $268意式烤鸡(半只)配蔬菜🐥+意式杂锦豆汤🍲+意大利雪糕烤鸡火喉岩岩好!完全唔会鞋😳充满油香又Juice💦,旁边配菜好甜👍🏻。杂豆汤口感丰富同时亦有咬口☺️,好特别。Gelato拣左榛子🌰,好香!-SET2 $268蚬肉意大利面🍝+招牌IBP意式沙律🥗+意大利雪糕意大利面虽然汁比较少,但好滑身,可能加左榄榄油😆,蚬肉冇沙又大粒。招牌IBP意式沙律系一个好特别嘅沙律,因为咸咸哋🤣,入边嘅吞拿鱼肉带有少少咸香,出奇地同沙律好夹。我几中意😝 Gelato拣左莓果味想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩啊
✨尖沙咀么地道62号永安广场地下19-23号舖
-SET 1 $268