2024-09-24
💖 牛大人台湾火锅吃到饱 (形点 II) (元朗)✨元朗朗日路8号形点 II L3楼A316号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️其实YOHO真系有好多间唔同嘅火锅店,但系牛大人真系最得我同我老公心🫡,食物选择又多,又唔贵!最紧要系佢好多特饮🤭-澳洲M5极上和牛吃到饱🥘 $328牛大人已经介绍过好多次,今次就想重点推介大家我每次嚟都系必点嘅嘢食😏。首先一定系个安格斯特选牛板腱🐃,每次都要疯狂encore🤤,因为真系劲重牛肉香,就算我而家大肚要食熟啲都完全唔会话渌到好嚡口👍🏻之后就一定系佢个M5和牛牛丸,佢每次送呢四粒我都珍而重之🤣因为真系好Juicy😳,四粒我一个人食晒😋😋😋然后就系沙白,佢啲沙白次次都好大粒,而且都唔会有沙🫡,汤底一到我就即刻倒落去,食到最后个汤底会劲甜‼️所以沙白系必点。如果自取区嘅话我就最钟意拎沙律丸🧡,有少少Wasabi咁嘅味🤤!另外小食近排我就钟意食午餐肉,因为觉得佢整得好香脆够晒邪恶😎最后呢就一定系甜品啦!而家佢哋个仙草已经可以喺QR code𠮶度,咁就可以食多几个😍,啱晒我依段时间要食凉嘢😌食咗好几碗。雪糕方面都系好多选择,上次朋友介绍过Kitkat呢只雪条
💖 牛大人台湾火锅吃到饱 (形点 II) (元朗)
✨元朗朗日路8号形点 II L3楼A316号舖
-澳洲M5极上和牛吃到饱🥘 $328
雪糕方面都系好多选择,上次朋友介绍过Kitkat呢只雪条,又系劲好食,大家都可以去试😌
想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩