餐厅: 小黑糖 (宏生大廈)
资讯:

2020-08-14 64 浏览
饮泰式奶茶唔一定要饮泰国过江龙😏😮You can try try 小黑糖 ❤️。[泰好喝欧蕾]用正宗泰式奶茶冲🤤奶味重,香浓红茶味又唔涩,甜度适中👍🏻。我会建议唔要珍珠,咁先饮到真正原装Thai tea味😊。#more优惠用@openrice_hk #外卖自取仲有[7折优惠]😍。。#香港人撑香港人😋一齐去小黑糖叹茶啦~......#尖沙咀 #厚福街 #厚福街第一台饮 #小黑糖 #泰好喝欧蕾 #泰茶 #thaitea #hongkongthaitea #hkthaitea #drink #milktea #泰式奶茶 #香港人游香港美食 #香港人游香港
饮泰式奶茶唔一定要饮泰国过江龙😏
😮
You can try try 小黑糖 ❤️

[泰好喝欧蕾]
用正宗泰式奶茶冲🤤
奶味重,香浓红茶味又唔涩,甜度适中👍🏻

我会建议唔要珍珠,咁先饮到真正原装Thai tea味😊

#more优惠
用@openrice_hk #外卖自取
仲有[7折优惠]😍

#香港人撑香港人
😋一齐去小黑糖叹茶啦~