2016-09-29 497 浏览
近期尸杀列车大热,我同两位朋友都买咗飞喺百老汇睇,离开场仲有一个钟左右,咁我哋就近近哋去咗附近嘅pizza hut啦。虽然去pizza hut唔叫芝心批对唔住自己,但见个新批几吸引,就叫咗新批好似叫「芝bite」个set,加一个炸鸡薯条,真系好surprise pizza hut会有炸鸡!帆立贝芝bite批几有绰头,其中一粒批边嘅手指系有超辣嘅辣椒,食中咗就有罐可乐送,我真系好彩,竟然食中咗,而且系超级辣,难怪一定系要配可乐!!!!如果开个party仔的话,哩个批都几好玩。讲多小小先,批边嘅一粒粒手指入面系包住芝士同一块火腿嘅,但帆立贝份量唔多。而跟餐可以叫个饭,我哋叫咗个饭超级超级难食(唔记得咗个名科科)…大家都食咗一啖就放低咗冇再食过。反而令人惊喜嘅系个炸鸡!!!pizza hut嘅炸鸡竟然系好味!!!!件件鸡都香脆惹味,食完想再食,估唔倒哩个竟然先系最令人惊喜!!!

2016-09-02