2025-01-04 120 浏览
💖 越北牛肉粉专门店 (红磡)✨红磡宝其利街73号东禧阁地下B号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️话说生完BB之后我都会好想食越南嘢,因为好想再食到𠮶啲酸味味嘅酱汁,但系通常都系食通粉先可以加,食饭就唔可以😵。揾咗好耐边度有自己执嘅餐厅,最后俾我揾到呢一间!酸酱汁就摆喺枱面钟意就加嚟食😆-烧猪颈肉饭🐖 $72烧猪颈肉饭绝对是我唧最爱❤️,猪颈肉外皮香脆,肉质鲜嫩多汁,饭边仲加入咗啲萝卜丝,另外再加埋枱上嘅酸汁,增添左唔少,成个饭食落好清新,味道好丰富🫶🏻。-越北三宝汤河粉🍲 $79三宝分别有炸鸡翼、炸猪扒同埋扎肉,河粉嘅汤浓郁🤤。炸鸡翼同埋炸猪扒香脆可口,扎肉就好有越南风味🤭-马拉盏灼通菜🥬$22平时马拉盏通菜都系用炒嘅,第一次食灼嘅味道都几特别,比平时嘅马拉盏冇咁浓味,适合唔钟意食太浓嘅朋友仔👍🏻-冻滴漏咖啡☕️ +$12估唔到有得叫滴漏咖啡,咖啡香浓且唔苦👍🏻-水晶芒果沙冰🥭 +$8沙冰口感好滑顺,芒果味道浓郁,清爽可口😝想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩

💖 越北牛肉粉专门店 (红磡)
✨红磡宝其利街73号东禧阁地下B号舖

-烧猪颈肉饭🐖 $72

-越北三宝汤河粉🍲 $79

-马拉盏灼通菜🥬$22

-冻滴漏咖啡☕️ +$12
估唔到有得叫滴漏咖啡,咖啡香浓且唔苦👍🏻

-水晶芒果沙冰🥭 +$8
沙冰口感好滑顺,芒果味道浓郁,清爽可口😝

如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2025-01-02