《鬼金棒の食评》 by@ihungry.hk鬼金棒可以话系近排最夯嘅拉面专门店🍜!由入面嘅店装饰到出面嘅橱窗都好有特色,设计风格超有「麻辣」与「重口味」嘅感觉👺!除此之外,最重要就系佢哋嘅招牌拉面,用尽心思㶶制嘅独家麻辣汤底,超过八小时而成的汤头,经由经细心烹调嘅超厚厚切,绝对啱晒重口味与拉面控🔥!🔸『味玉麻辣味噌拉面 - $105』汤底用秘制嘅麻辣味噌汤,麻麻辣辣,个辣非走雷砲路线,而系由各种香辣料慢慢累积而成,层次感十足,辣得嚟又惹味,绝对够重口味🌶️!🔸『辣麻肉碎拌面 - $105』辣麻拌面酱汁先以花生、芝麻、虾头油、自家制豉油等调配而成,加入丰富肉碎、黑木耳、洋葱等配料,加埋独特麻辣配方,麻麻辣辣,超级滋味👍!🔸『煎饺 - $45』饺子酥脆香口🥟,薄薄嘅饺皮包住啖啖嘅馅料,一口咬低就流出香喷喷嘅汤汁,馅料惹味,满有层次感,绝对系要Encore👍!🤪iHungry肚饿指数:9/10餐厅名称:鬼金棒联络电话:2818 9896地址:旺角 西洋菜南街 2J-2Q号地舖
《鬼金棒の食评》 by@ihungry.hk

🔸『味玉麻辣味噌拉面 - $105』

🔸『辣麻肉碎拌面 - $105』

🔸『煎饺 - $45』

🤪iHungry肚饿指数:9/10

餐厅名称:鬼金棒