5天前
✨Passion🥂(Infused Earl Grey Gin, Passion Fruit, Honey)✨购自: 咕噜咕噜(尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁4楼)价钱:$158推荐度:8/10-Passion面头嘅泡沫口感细腻 饮落热情果味好重 再加入蜜糖🍯 饮落酸酸甜甜 饮到尾后带伯爵茶嘅清香 上枱嘅时候仲会喷烟💖好啱打卡 饮得又睇得-✨Negroni🥂 (SourFumigated Gin, Campari, Rosso)✨价钱:$158推荐度:8/10-呢杯Cocktail好特别 饮落带有烟熏味‼️加入咗甜红酒🍷饮落香甜之余 带有微微果香 酸度适中 整体酒味都几重💫-✨Sakura(Gin, Lychee, Rose, Sour)✨价钱:$138推荐度:8/10-Sakura结合咗花香同果香 一入口荔枝嘅甜味突出‼️而且好重玫瑰糖浆味 成个酒杯周围铺满砂糖 整体饮落偏甜🥰-✨暴食(栗子朱古力咖啡 Cocktail) ✨价钱:$188推荐度:9/10🌟-呢杯饮品一上枱朋友已经话我一定会钟意会系我人生饮得Cocktail入面最满意嘅一杯🥃灵感嚟自《黑白大厨》爆红甜品栗子Tiramisu 面
购自: 咕噜咕噜
(尖沙咀诺士佛台10号腾龙阁4楼)
价钱:$158
✨Negroni🥂 (Sour
价钱:$158
价钱:$138
✨暴食(栗子朱古力咖啡 Cocktail) ✨
价钱:$188
推荐度:9/10🌟
呢杯饮品一上枱朋友已经话我一定会钟意
会系我人生饮得Cocktail入面最满意嘅一杯🥃灵感嚟自《黑白大厨》爆红甜品栗子Tiramisu 面头嘅忌廉洒上咖啡粉 奶香十足 口感好丝滑 饮落仲有淡淡嘅烧酒味 Mix埋忌廉一齐饮 平衡返烧酒强烈嘅味道👅
✨懒惰(椰子+芒果+菠萝)✨
价钱:$188
推荐度:8/10
呢杯Cocktail卖相好可爱😻系一杯清爽 而且带有热带水果味 闻落好香椰子味🥥饮落芒果果香清新 平衡返菠萝嘅酸甜感 饮落好清爽 亦都唔会抢过椰子嘅香味 整体口感顺滑 钟意热带水果味Cocktail嘅朋友可以试吓
✨马里兰蟹肉饼沙律🥗✨
价钱:$108
推荐度:8/10
蟹肉嘅份量好充足 我同朋友都觉得佢嘅蟹肉好新鲜浓郁 口感柔软 淡淡蟹肉配蔬菜🥬健康又清新💕
✨特选四式芝士pizza 🍕✨
价钱:$138
推荐度:8/10
🍕用咗4款芝士分别系Mozz,Parmason,Blue,Brie 🧀朋友钟意食芝士都觉得佢好香浓‼️而且焗得好松脆 系边食落都系脆卜卜 而我自己就觉得佢个口感似脆饼多过Pizza 配酒当餐前小食就一流
串烧:
羊肋串($20)🌟推荐
烟肉车厘茄卷($20)
日本多春鱼($20)
鸡颈肉($20)
山贼牛肋串($25) 🌟推荐
日本黑豚腩肉($25) 🌟推荐
墨鱼香肠($25)
虎虾($25)
南部鸡鸡脾肉($25)
日本烧丸子($15) 🌟推荐
鸡软骨($15)
鸡脾菇($10)