2025-01-12 439 浏览
同閨蜜共進晚餐之後,意猶未盡,決定找個地方happy hour 一下😍環境要靚、食物同飲品選擇又要多,估唔到俾我哋揾到呢間bar😍真係好正。✨My Favorite✨ $108以淺藍色為主調,顏色超級夢幻,非常適合打卡。內有gin、菠蘿、藍橙酒及梳打,飲落酸酸甜甜,非常易入口。而且仲好大杯,真係好抵飲。✨Take Your Time✨$68閨蜜唔飲酒叫咗杯像是烏龍茶但又不是烏龍茶的Mocktail😂😂外型勁像一杯熱茶,但飲落有微微嘅甜味,非常有趣。 ✨蟹肉芝士波✨🦀🧀 $78總共有六粒,炸得非常香脆。咬開輕微拉絲的芝士包裹着蟹肉,鹹香味十足,的確是優質的佐酒小食👍🏻👍🏻👍🏻。✨山賊牛肋串✨ $25牛肉味濃,搭配調味料燒,香氣十足 。✨南部雞雞脾肉✨ $25雞脾肉滑嫩有咬感,仍然保留到肉汁,不錯。環境企理,舒服,的確是不錯的選擇。想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。#big_big_foodie #big_big_foodie食勻尖沙咀

✨My Favorite✨ $108

✨Take Your Time✨$68

✨蟹肉芝士波✨🦀🧀 $78

✨山賊牛肋串✨ $25
牛肉味濃,搭配調味料燒,香氣十足 。

✨南部雞雞脾肉✨ $25
雞脾肉滑嫩有咬感,仍然保留到肉汁,不錯。

環境企理,舒服,的確是不錯的選擇。
想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。
  • My favourite
2025-01-30 166 浏览
嚟到尖沙咀想搵個地方同朋友督下波食下野,可以嚟Gulu感受下呢度嘅氣氛#秘汁烤焗豬頸肉 $78呢個豬頸肉係新出嘅,本身我就好鍾意食豬頸肉,所以就叫咗一個嚟試吓,食落去甜甜地,搽咗好多蜜糖,對於鍾意食甜嘢嘅,我嚟講都幾鍾意#煙三文魚沙律 $98煙三文魚沙律就不過不失,沙律啲醬汁可以再多番少少,因為食落去只係得草青味,如果落多少少醋落去會好好多,不過以煙三文魚嘅份量嚟講都幾多#避風塘魷魚鬚 $88同朋友傾偈點可以唔叫啲惹味嘅小食,我哋就叫咗個炸魷魚鬚,食落去有少少辣,味道上係唔錯嘅,只係啲魷魚鬚有啲硬,幾有𡁻口,如果唔炸咁耐可能會好啲#西班牙辣肉腸pizza $128呢個Pizza份量十足,上面嘅辣肉腸同埋芝士都幾多,性價比嚟講都唔錯其實以呢一間可以同朋友篤吓波吹吓水嘅地方嚟講,氣氛係唔錯嘅,而且都坐得舒服,只係因為所有食物佢係等齊晒先一次過上,所以有啲嘢食嚟到已經凍晒,就好似個Pizza咁,如果係啱啱焗好熱辣辣咁上嚟就可以完美做到拉絲嘅效果,可惜嚟到已經凍冰冰,味道大減

#秘汁烤焗豬頸肉 $78

#煙三文魚沙律 $98

#避風塘魷魚鬚 $88

#西班牙辣肉腸pizza $128

1. 水牛城雞翼: 外脆內嫩,每口都充滿濃郁醬汁嘅辣味。肉質嫩滑,幾惹味。2. 避風塘炸魷魚: 金黃香脆嘅炸魷魚,配上蒜蓉辣椒,絕對係小食之王。3. 香辣虎蝦意粉: 香辣虎蝦搭配彈牙意粉,非常惹味。4. 牛面頰肉配薯蓉: 牛面頰肉燉得軟嫩,薯蓉綿密順滑。5. 巴馬臣火腿火箭菜Pizza: 脆底Pizza配上鹹香巴馬臣火腿,火箭菜清新,口感OK。

1. 水牛城雞翼:

外脆內嫩,每口都充滿濃郁醬汁嘅辣味。肉質嫩滑,幾惹味。

2. 避風塘炸魷魚:

金黃香脆嘅炸魷魚,配上蒜蓉辣椒,絕對係小食之王。

3. 香辣虎蝦意粉: 香辣虎蝦搭配彈牙意粉,非常惹味。

4. 牛面頰肉配薯蓉:

牛面頰肉燉得軟嫩,薯蓉綿密順滑。

5. 巴馬臣火腿火箭菜Pizza:

脆底Pizza配上鹹香巴馬臣火腿,火箭菜清新,口感OK。

2025-01-24
  • 避風塘魷魚鬚
2025-01-21 253 浏览
今日嚟到尖沙咀,想同朋友飲杯放鬆吓經過見到呢間Bar有格調,有live Band就決定入去試吓餐牌好多選擇,有優惠小食好吸引泰式燒豬頸肉豬頸肉經過精心醃製,外焦內嫩,搭配上特製的泰式醬汁,香氣撲鼻。肉質鮮美,咬下去的瞬間,肉汁四溢,微微的香辣和酸味讓人食慾大開,真是一道令人難以抗拒的美味Hogaarden生啤搭配豬頸肉的生啤酒是必不可少的。這裡的生啤酒泡沫細膩,口感清爽,帶有淡淡的麥香和微苦的後味,與燒豬頸肉的濃郁味道形成了完美的平衡雞尾酒這款酒以伯爵茶、熱情果和蜜糖調製而成。色澤誘人,香氣四溢,入口時既能感受到伯爵茶的清香,又有熱情果的酸甜,蜜糖則為整體增添了一絲柔和的甜味,讓人感到清爽現場駐唱在享用美食的同時,現場的駐唱歌手為我們帶來了輕鬆愉快的音樂,柔和的旋律與餐酒吧的氛圍相得益彰,讓人感到格外放鬆。音樂的陪伴讓整個用餐體驗更加完美,仿佛置身於一個愉悅的社交場景中
今日嚟到尖沙咀,想同朋友飲杯放鬆吓
經過見到呢間Bar有格調,有live Band
就決定入去試吓

餐牌好多選擇,有優惠小食好吸引

泰式燒豬頸肉

Hogaarden生啤

雞尾酒

現場駐唱

2025-01-14 319 浏览
咕嚕咕嚕 GULUGULU尖沙咀諾士佛台 收工同個同事落尖沙咀happy hour,喺飲嘢之前就搵一間附近嘅餐廳食吓嘢先,就搵到呢間咕嚕咕嚕,可以飲嘢又可以食嘢! 8點打後仲有live Band!超推介! 烤豬頸肉🍖 特價 $78 用咗日式醬汁燒既嘅豬頸肉,甜甜地超級好食。邊邊部份仲燒到好香,有少少似好食既雞泡魚乾! 中間亦都好有肉汁,呢個價錢十分推介!Gulugulu Porsche 🍸 $78 叫咗杯招牌嘅Moctail, 好新鮮嘅橙汁配搭,上面仲有乾咗嘅香橙,超級香!用嚟打卡亦都一流!香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁🍝 $128 超級鮮味嘅帶子,再配上又香又順口嘅忌廉,估唔到酒吧餐廳都可以煮到咁嘅水準!跟住我哋叫咗幾串都係特價緊嘅串燒,平均都係$20吋超級化算!雞髀菇🍄 價格:$10 $10一串串燒,竟然可以做到咁平,而且份量都唔少,一定要嗌!雞皮 & 雞軟骨🍗 價格:$15 炸得金黃酥脆,適合搭配啤酒。翠肉瓜 🥒 價格:$15 清爽可口,食完咁多肉啱啱好清新一下。
咕嚕咕嚕 GULUGULU

雞髀菇🍄
價格:$10

雞皮 & 雞軟骨🍗
價格:$15
炸得金黃酥脆,適合搭配啤酒。

翠肉瓜 🥒
價格:$15
清爽可口,食完咁多肉啱啱好清新一下。
2025-01-13 257 浏览
就快過年了,同朋友weekend 過來GuluGulu放鬆一下!這裡裝飾靚,坐的舒服,好有bar的氣氛!### 三文魚芝士塔(3件)有多款小食推出特價,好抵食!三文魚芝士塔原價138,宜家特價88!塔皮是薄脆的餅底,上邊由新鮮三文魚卷住香滑的芝士混合而成,好精緻,香氣四溢,令人垂涎的風味和外觀!### 巴馬火腿火箭菜薄餅薄餅超薄,烤至金黃酥脆,咬下去好脆,切成多塊之後,每塊上邊都有一卷巴馬火腿,其鹹香與獨特的風味,為薄餅增添了豐富的口感!### 日式芝士蛋糕蛋糕淡淡的金黃色,讓人感受到一份溫馨。入口綿密與滑順,濃郁的芝士味道,輕盈的口感柔軟,再增添一些新鮮水果和果醬做裝飾,是一款令人心動的甜品!### Pineapple Juice這裡有各色各樣的cocktail, shooter, beer, juice。菠蘿汁清新爽口,將菠蘿的酸甜味道完美展現!

### 三文魚芝士塔(3件)

### 巴馬火腿火箭菜薄餅

### 日式芝士蛋糕

### Pineapple Juice
2025-01-09 218 浏览
🔎 咕嚕咕嚕 (尖沙咀)臨近聖誕節當然要約三五知己出來chill🍻搵到呢間bar有Happy hour有嘢食有酒飲氣氛仲好好!地點好方便!就喺尖沙咀諾士佛台!🤩【Happy hour串燒$10起!】 🥳叫咗燒丸子🍡、羊鞍、黑豚腩肉和雞頸肉!推燒羊鞍!外脆內嫩,肉汁豐富,調味啱啱好,肥瘦相間,呢個價錢喺bar真係抵食!🤣【特選四式芝士Four cheese】 🧀⭐️⭐️⭐️⭐️ 有4款芝士🧀芝士味好濃郁,薄底非常酥脆,配酒💯💯💯🍕【特色迷你多士3件配糖霜麵包條】 ⭐️⭐️⭐️ Happy hour優惠價都只係$68!甜而不膩,當作佐酒小食💯 麵包搭配糖霜也很特別!【香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉】⭐️⭐️⭐️⭐️ 份量不算多剛剛好~意粉煮得剛好,青醬的香氣和忌廉汁的鮮味完美結合,好濃郁creamy😋!🍝【Signature Cocktail🍹Passion】⭐️⭐️⭐️⭐️ 這款cocktail用了浸泡過的伯爵茶琴酒、百香果和蜜糖🍯 味道非常清新,入口好順滑,上的時候還連乾冰🧊忍唔住wow咗一聲!好靚好打卡able!📸✨
🔎 咕嚕咕嚕 (尖沙咀)
臨近聖誕節當然要約三五知己出來chill🍻

【Happy hour串燒$10起!】 🥳
叫咗燒丸子🍡、羊鞍、黑豚腩肉和雞頸肉!

【特選四式芝士Four cheese】 🧀

【特色迷你多士3件配糖霜麵包條】

【香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉】

【Signature Cocktail🍹Passion】
  • 串燒組合
臨近年尾搵番好多朋友一齊飲下酒傾下計,今日去咗諾士佛台呢間GULUGULU,佢地hally hour好抵!環境富有情調,裝修以獨特風!吧枱係超搶眼孔雀扇形酒櫃氣氛酒吧呢到環境好大,氛圍感滿滿!日式拉麵餐$138日式醬油叉燒拉麵配油揚炸雞湯底清爽而富有風味,搭配薄切的叉燒,讓人垂涎欲滴。叉燒豬肉通常經過醃製,口感鮮嫩,味道濃郁油揚炸雞:外皮酥脆,內裡多汁!牛肉組合(安格斯牛肉串、牛舌芯、牛肋串,牛肉)安格斯牛肉串擁有豐富的肉汁和鮮美的味道,牛舌芯則肉質更為細膩,口感獨特牛肋串則是肉質結實,適合喜歡嚼勁口感,每一口都充滿了濃郁的肉香這兩道餐點都展現了日式料理的精緻和美味,無論是喜歡拉麵還是牛肉的食客,都能在這裡找到滿足的選擇。墨魚串、雞肉棒GULUGULU Poche滿滿熱情水果有菠蘿🍍同橙汁溝埋好易入口Mindfulness朋友唔飲酒就叫咗杯英式熱茶而且陣陣青檸香氣

日式拉麵餐$138
日式醬油叉燒拉麵配油揚炸雞

油揚炸雞
外皮酥脆,內裡多汁!

牛肉組合(安格斯牛肉串、牛舌芯、牛肋串,牛肉)

墨魚串、雞肉棒

GULUGULU Poche
滿滿熱情水果有菠蘿🍍同橙汁溝埋好易入口

Mindfulness
朋友唔飲酒就叫咗杯英式熱茶而且陣陣青檸香氣
2025-01-02 283 浏览
📍 GuluGulu-尖沙咀每次嚟到酒吧梗係一定要喺杯酒同埋小食呢間酒吧以粉紅色做主題,吸引咗唔少少女同埋閨蜜過嚟聚一聚,座位更加坐得好舒服 😌唔會有一種酒吧嘅壓迫感,而且場內仲有不同嘅遊戲可以玩,桌球同埋酒吧一啲嘅遊戲,都係招牌焦點之一!今次我就嗌咗呢杯打卡好夢幻嘅酒🥂煙霧彌漫,帶點浪漫💕✨ PassionInfused Earl Grey Gin, Passion Fruit, Honey甜甜地,但有少少果香味,好清新,啱晒女仔打卡之餘,亦都可以慢慢品嚐!呢一杯橙色嘅酒,最主要係想飲佢啲橙汁🍊好重鮮橙味,但帶點酒精,幾特別🩷✨ Gulu Gulu PorchePineapple, Orange, Grenadine✨ 炸魚手指配兩款特色醬外皮炸的非常酥脆,且炸皮不會太厚,裡面完整保留了魚肉的鮮味,吃起來外酥內軟,搭配川味麻辣醬同日式芥末醬的沾醬,必點!

📍 GuluGulu-尖沙咀

每次嚟到酒吧梗係一定要喺杯酒同埋小食

今次我就嗌咗呢杯打卡好夢幻嘅酒🥂
煙霧彌漫,帶點浪漫💕
✨ Passion

呢一杯橙色嘅酒,最主要係想飲佢啲橙汁🍊
好重鮮橙味,但帶點酒精,幾特別🩷
✨ Gulu Gulu Porche
Pineapple, Orange, Grenadine

✨ 炸魚手指配兩款特色醬

餐廳:咕嚕咕嚕地點:尖沙咀諾士佛臺菜式:多國菜餐牌:小食,主菜,Pizza,前菜,湯,甜品,多款串燒,串燒組合,啤酒,鷄尾酒,Mocktail,紅白酒,多款其他酒類,茶,汽水,果汁等先上小食,係炸蝦條,好脆口呀。兩位$25一兜。叫左一款新推出小食。 蜜汁烤焗豬頸肉 $78 另加一 蜜汁烤焗豬頸肉賣相不俗,一客十四片豬頸肉,燒得外皮燶燶地脆脆地,肉質嫩口,個汁甜甜地。伴有車厘茄,青瓜片,墊有新鮮沙律菜,面頭加上洋蔥粒同蔥花,味道一流。慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188 另加一慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉賣相好靚,五件厚身牛面頰肉包住薯蓉,加上白色忌廉汁同紅酒汁,伴有四條豆角同菜苗。牛面頰肉厚身又重骨膠原,口感有咬口,味道好入味,個紅酒汁調得好。中間薯蓉仲大過一隻拳頭,好滑溜,配紅酒汁已經夠味,絕對飽肚。羊肋串 $20 另加一羊肋串一串六件正方體,肉質好淋,帶少少咬口,味道好重黑椒味,少少辣,我覺得好味道。日式芝士蛋糕 $68 另加一日式芝士蛋糕賣相不俗,滑溜厚身芝士蛋糕墊有薄薄餅底,面頭一層酸忌廉,擠上朱古力醬同士多啤梨果醬,伴有新鮮龍珠果,藍莓同士多啤梨可解膩,食完唔膩而感覺清爽。酒吧播放住輕
餐廳:咕嚕咕嚕
地點:尖沙咀諾士佛臺
菜式:多國菜
蜜汁烤焗豬頸肉
小食
先上小食,係炸蝦條,好脆口呀。兩位$25一兜。
叫左一款新推出小食。
羊肋串

蜜汁烤焗豬頸肉 $78 另加一

慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 $188 另加一
慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉

日式芝士蛋糕
羊肋串 $20 另加一

酒吧播放住輕鬆音樂,有桌球枱比人打波,有大電視睇波,仲有遊戲檯、飛鏢機。
2024-12-30
蜜汁烤焗豬頸肉
羊肋串
慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉
日式芝士蛋糕
2025-01-01 150 浏览
呢度happy hour做到夜晚9點,放工同朋友飲杯嘢/食個飯岩哂&幾抵😆最推薦佢地嘅串燒/小食!串燒組合連酒精飲品 - $118有好多唔同組合揀,我今次揀咗免治雞肉棒、雞皮、日本厚油揚、雞軟骨、雞髀菇,個人覺得性價比極高,有五吋串燒仲可以配大大杯嘅生啤/mocktail/others炸魚手指 - $58呢個都係性價比之選,份量幾多,香脆可口,配有兩個特色醬😋慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 - $188呢個又係超大份😂味道不錯蟹肉龍蝦湯 - $98普通,可以不用點煙三文魚沙律 - $98正常,可點/可不點Encore 咗其他串燒,都好好味,有串燒舖嘅質素👍🏻人均消費:$350

串燒組合連酒精飲品 - $118

炸魚手指 - $58
呢個都係性價比之選,份量幾多,香脆可口,配有兩個特色醬😋

慢煮紅酒牛面頰肉配薯蓉 - $188
呢個又係超大份😂味道不錯

蟹肉龍蝦湯 - $98
普通,可以不用點

煙三文魚沙律 - $98
正常,可點/可不點

Encore 咗其他串燒,都好好味,有串燒舖嘅質素👍🏻

人均消費:$350
2024-12-30 211 浏览
咁岩係尖沙咀上完堂,我想食串燒但朋友想食意粉~見到呢到咩都有🤣就黎試下啦🛎 $118 串燒組合 呢個串燒組合有雞髀菇、日本厚油揚、雞軟骨、雞皮同免治雞肉棒,真係超豐富!每一串都烤得恰到好處🤘🏻外焦內嫩~特別係免治雞肉棒,肉質鮮嫩😆厚油揚即係炸豆腐~口感滑順,好正!🍢🍗🛎 $128 西班牙辣肉腸薄餅 薄餅底夠脆口!辣肉腸令成個薄餅充滿左層次感🌶️🍕份量亦都好足~🛎 $128 香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉 帶子滑嫩可口😉搭配意式青醬忌廉汁,味道濃郁而不膩🫶🏻意粉口感亦都十分Q彈,又好掛汁🍝唔錯~
咁岩係尖沙咀上完堂,我想食串燒但朋友想食意粉~
見到呢到咩都有🤣就黎試下啦

🛎 $118 串燒組合
厚油揚即係炸豆腐~口感滑順,好正!🍢🍗

🛎 $128 西班牙辣肉腸薄餅
薄餅底夠脆口!
辣肉腸令成個薄餅充滿左層次感🌶️🍕
份量亦都好足~

🛎 $128 香煎珍寶帶子意式青醬忌廉汁意粉
帶子滑嫩可口😉
搭配意式青醬忌廉汁,味道濃郁而不膩🫶🏻
意粉口感亦都十分Q彈,又好掛汁🍝唔錯~
2024-12-28 275 浏览
咕嚕咕嚕😎約咗朋友食飯,但又想飲返杯,就揀咗呢間咕嚕咕嚕嚟試吓,又有正餐嘅餐點可以嗌🎉,又有Bartender做調酒🍸香煎珍寶帶子意式青醬忌廉意粉🍝意粉嚟到嘅時候聞到好香嘅蒜蓉味,食落反而係好Creamy濃郁嘅忌廉青醬,意粉硬度適中,調味啱啱好。帶子鮮甜🤤,唔會煎到個老咬唔開,同青醬忌廉意粉好夾。👍🏻Sex on the Beach🏖️呢杯Cocktail好適合女士,果味會重啲而酒味冇咁出蟹肉芝士波🧆外表炸到好酥脆,而入邊係有好多一絲絲嘅蟹肉同拉絲芝士🧀。蟹肉味濃而且唔會腥配搭埋芝士嘅奶味,而側邊又有啲沙律菜🥗同酸酸地嘅沙律醬,令到個蟹肉芝士波冇咁膩📍串燒串燒價錢介乎$10-$25不等,價錢合理,可以根據自己嘅喜好去揀,豐儉由人。而餐廳都提供咗一啲串燒拼盤,款式就更加多。而我哋都揀咗啲串燒嚟試。📍🍗雞髀菇:咬落Juicy唔乾,表面有簡單嘅調味🍢免治雞肉串:唔會因為係免治肉而好鬆散,反而好似肉丸咁實淨,入邊仲有啲雞軟骨增加口感雞皮、雞軟骨🍢:串燒燒到表面乾身脆口,用咗簡單嘅鹽味調味,唔會過咸山賊牛肋肉🥩:黑椒鹽調味,牛味重燒到火候啱啱好,唔會韌墨魚香腸🦑:有真墨魚肉粒嘅墨魚香腸南部雞雞髀肉
咕嚕咕嚕😎

香煎珍寶帶子意式青醬忌廉意粉🍝

Sex on the Beach🏖️
呢杯Cocktail好適合女士,果味會重啲而酒味冇咁出

蟹肉芝士波🧆

📍串燒

📍🍗雞髀菇:咬落Juicy唔乾,表面有簡單嘅調味
山賊牛肋肉🥩:黑椒鹽調味,牛味重燒到火候啱啱好,唔會韌
墨魚香腸🦑:有真墨魚肉粒嘅墨魚香腸
南部雞雞髀肉🍗:嫩滑嘅雞髀肉配埋日式燒汁,惹味可口👅
2024-12-22
庆祝纪念
圣诞节
  • 山賊牛肋肉
2024-12-27 220 浏览
在尖沙咀的諾士佛臺,酒吧林立尤其是行高一帶,經常看到人們熱情招手推廣著買酒買一送一的優惠這次我並不打算在酒吧裡消磨時間而是選擇了樓上的GuluGulu來一場日式美食的放鬆之旅一上四樓,GuluGulu的環境讓人感受relax特別適合與朋友聚會相比於樓下的熱鬧,這裡的氛圍更為舒適這裡的菜單選擇多樣,價格亦相對實惠- **車厘茄 ($10)**:新鮮的口感,酸甜適中,作為開胃小菜- **日本多春魚 ($15)**:鮮美的魚肉,搭配適度的調味- **免治雞肉棒 ($20)**:外脆內嫩,搭配醬汁😋- **翠玉瓜 ($20)**:清爽的口感,一絲清新- **雞軟骨 ($15)**:有脆感,適合當作下酒小食- **稻庭烏冬 熱 ($68)**:湯底有鰹魚味、偏鹹- **札幌叉燒拉麵 ($92)**:食物對得住價錢,份量夠

在尖沙咀的諾士佛臺,酒吧林立
尤其是行高一帶,經常看到人們熱情招手
推廣著買酒買一送一的優惠
這次我並不打算在酒吧裡消磨時間
而是選擇了樓上的GuluGulu
來一場日式美食的放鬆之旅

一上四樓,GuluGulu的環境讓人感受relax
特別適合與朋友聚會
相比於樓下的熱鬧,這裡的氛圍更為舒適
這裡的菜單選擇多樣,價格亦相對實惠

- **免治雞肉棒 ($20)**:外脆內嫩,搭配醬汁😋

- **翠玉瓜 ($20)**:清爽的口感,一絲清新

- **雞軟骨 ($15)**:有脆感,適合當作下酒小食

- **稻庭烏冬 熱 ($68)**:湯底有鰹魚味、偏鹹
Gulugulu 咕嚕咕嚕👽位於尖沙咀,就係諾士佛台中間上樓舖,一開𨋢就俾靚靚粉紅色聖誕樹同霓虹燈裝飾吸引住,有feel😽落吧緊係飲住野先講,Goose IPA,充滿果香,口感好唔錯👍🏻坐位雅致之餘都好舒服🤠新推超抵食Bar Snacks🍭秘汁烤焗豬頸肉,好精美既擺盤,豬肉肉肥美,一口size幾好,面頭加左少少糖幾refreshing幾特別🤞🏻蟹肉芝士波,一份6粒,外面超脆,入面蟹肉女濃味好綿好正😍送酒一流必叫👻WTF歡樂時光串燒🍢實在太抵,你有冇見過酒吧有日式串燒$10🫠燒雞脾菇,味道Okay多汁,日本青椒仔,外皮有椒香加啲鹽味,唔辣但好惹味👍🏻大力推介既墨魚香腸,墨魚燒到非常香,味道好好味🤤山賊牛肋串燒得幾好,山賊汁同牛肉就係夾,最後係我最鍾意嘅雞串燒,雞頸肉,彈牙又嫩,正😄酒款、串燒、食物都好正🌟其實除左小食,主食都有,整體性價比好高既酒吧🤞🏻聚會定黎灘抖下都係好好既選擇!🙌🏻

Goose  IPA

日式串燒