路过九龙城,乱入左一间茶餐厅,叹个tea😌,呢间茶记睇落平凡,但下午茶黎讲都有惊喜😲,值得一试😛焗肉酱包🐷🥪最惊喜系呢个焗肉酱包🍞,出面茶记少有,烘底面包再以芝士肉酱焗制🧀🐷,仲要超级大个 (大过只手掌)✋🏻,厚厚的肉酱非常Juicy再加芝士又香口🤤,建议可以2个朋友一齐分享😙鸡脾+西多🍗🥞鸡脾+西多士系下午茶必食,就试试呢间餐厅嘅质素,鸡脾🍗黎讲非常脆口,亦唔会话炸到好干😻,鸡肉咬落去仲系有肉汁☺️,5分满分我会俾4分; 西多士方面小妹非常喜爱多D花生酱🥜,呢度D花生酱份量就岩岩好,西多士表面炸到金黄色好脆口🤩黑椒牛柳丝炒公仔面🐮🍝牛柳粒🥩份量都几多,但公仔面就一定唔可以马虎,呢度嘅公仔面🍝炒得唔会太干身,又唔会油淋淋,公仔面爽口🍜同埋好重黑椒味建议重口味人仕先叫呢个💁🏻‍♀️红豆奶茶🥤红豆奶茶非常足料,红豆占左1️⃣/3️⃣份量,红豆本来已有甜味😚,叫小甜岩岩好🤓,奶茶冲得好幼滑,不防一试👩🏻‍🍳

焗肉酱包🐷🥪

鸡脾+西多🍗🥞