2023-11-07
有D人成日话食得肉多会好饱滞,食几旧已经唔想再食,但唔知点解,由细到大我对烧肉都系毫无防备,而且多d黎密d手都仲得,就算一晚要队爆10几块牛,我一样咁享受,完全零负苛,可能呢d就系人地口中所谓既食肉兽?👇🏻📌全 日 烧 肉 套 餐 -▪️ 美国牛胸腹 · 美国牛板腱 · 南美洲牛舌套餐 - 250g▫️ 我同朋友分别试左两个SET,我就拣左呢个人气推介,一次过食哂「美国牛胸腹」、「美国牛板腱」、「南美洲牛舌套餐」,加左$50升级左做250g;牛胸腹好爽弹,牛板腱牛味浓郁,牛舌薄切烧得好入味,仲几有咬口;饭我就拣左加钱换做「紫菜温泉蛋饭」,蛋一切开系流心,配搭D牛肉一齐食,口感滑溜;而个set包左个「面豉汤」,加2蚊仲有个「日本泡芙」,一份三粒,过足口瘾。▪️ 牛 魔 王 烧 肉 套 餐 - ▫️ 我就拣左个「牛魔王烧肉套餐」,一次过食匀四款招牌牛肉,包括「澳洲M8和牛牛胸腹」、「美国牛小排」、「美国牛颈脊」、「美国牛板腱」。我最钟意个和牛牛胸腹,每边大概烧20秒左右,食落油香岩岩好,接近入口即融。我同朋友一样都系加18蚊换左「紫菜温泉蛋饭」,同埋2蚊要个甜品「日本泡芙」,成个set我觉得都好抵
但唔知点解,由细到大我对烧肉都系毫无防备,而且多d黎密d
手都仲得,就算一晚要队爆10几块牛,我一样咁享受,
完全零负苛,可能呢d就系人地口中所谓既食肉兽?👇🏻
📌全 日 烧 肉 套 餐 -
饭我就拣左加钱换做「紫菜温泉蛋饭」,蛋一切开系流心,
配搭D牛肉一齐食,口感滑溜;而个set包左个「面豉汤」,
加2蚊仲有个「日本泡芙」,一份三粒,过足口瘾。
▪️ 牛 魔 王 烧 肉 套 餐 -
同埋2蚊要个甜品「日本泡芙」,成个set我觉得都好抵食,
下次一定会再黎!
📌甜 品 -
▪️ Coco Berry波 波 雪 糕 -
▫️ 估唔到除左烧肉,甜品仲有「Coco Berry波波雪糕」可以嗌,
同朋友一人整返一盒,相当满足。