早之前我同班友食过呢间餐厅,发觉佢超正,依家就带老公一齐嚟,享受一下我哋难得嘅二人世界啦🫰🏻佢哋嘅服务超一流,细心又贴心,所以佢系一间会令人有返嚟嘅冲动嘅食堂啊!我哋点咗好多款式嘅火锅配料☺️首先系佢哋嘅汤底「一锅潮汕汤」💭汤底好清新,带出一个独特嘅海鲜味💭一锅潮汕汤真系好出色,我超推荐呢个汤底!我个人超推荐嘅系「精选进口牛板腱」😍💭牛板腱切得好薄,口感超好,你咬一啖,就会感受到一股脂肪嘅香味在口中绽放💭其实我好拣食肉类,但呢款牛肉令我实在话都得!然后我老公就钟意食「西班牙粟饲猪肉」💭猪肉质地松软而且完全无膻味。💭猪肉都好结实,口感非常滋味,我老公觉得成晚最好食就系呢一款。佢哋嘅火锅就系咁有特色,令人食得非常过瘾,味道出色,性价比也高🤩‼️呢间餐厅装修简洁,颇有风格,气氛又好似我哋嘅私人空间🌹  总嚟讲,我哋两个都觉得佢嘅菜色够特色,而且座位舒适,空间宽敞。我哋觉得「一锅堂」系食港式火锅嘅新选择,呢度嘅食物卖相同用料都不马虎,真系好抵食啊!😋
我哋点咗好多款式嘅火锅配料☺️
首先系佢哋嘅汤底「一锅潮汕汤」
💭汤底好清新,带出一个独特嘅海鲜味
💭一锅潮汕汤真系好出色,我超推荐呢个汤底!
我个人超推荐嘅系「精选进口牛板腱」😍
💭其实我好拣食肉类,但呢款牛肉令我实在话都得!

然后我老公就钟意食「西班牙粟饲猪肉」
💭猪肉质地松软而且完全无膻味。
呢间餐厅装修简洁,颇有风格,气氛又好似我哋嘅私人空间🌹