2023-12-03
最近朋友生日揾咗个地方包场庆祝,装修以工业风配搭原木黑色桌椅,整体走型格路线,空间大约可以容纳近三十人,餐厅入面仲有唱k设备,娱乐性都几高🎯比较少黎呢类餐酒吧搞庆祝,以前都系去party room多,但就要烦埋咩食物同埋地点通常比较吊脚,呢间餐厅原来10人以上,每位3百零蚊就可以任饮任食💯任饮既仲要系有红白酒同埋支装Stella,可以弹性任选三小时前菜方面有沙律同好多款炸物小食🍤例如有薯条、洋葱圈、鱼手指同炸鸡软骨粒等等,送酒真系一流,唔会太咸和油腻😌主食方面有意粉同埋意大利饭等🍝明太子烟三文鱼意粉味道口感都好creamy,墨汁带子意大利饭就几咸香开胃,主食分量唔会好大,适合任食想试好多野既人🤣仲有最强既主菜例如羊架、谷饲斧头猪扒同AAA+西冷扒,火喉控制都几好,食落有肉汁,质地松软易咬🍖仲有餐厅最招牌既burger🍔精华部份有加埋和牛肉,油脂香浓,仲有鹅肝真系邪恶之最,入口非常滋味😍店员贴心切成4份可以轻松share就算系素食人士都有近十款选择,唔使担心只系黎黎去去食几样野,单系试哂都饱了,可以玩完再食🥳整体觉得性价比好高,因为包埋场地、娱乐、饮品同食物都只系3百几蚊,好适合朋友聚会
整体觉得性价比好高,因为包埋场地、娱乐、饮品同食物都只系3百几蚊,好适合朋友聚会同埋一家大细