2024-10-18
今时今日出街食饭得一个目标,以最小资本达至最大效益,三个字讲哂,性价比!一张单我300蚊同500蚊落楼,而所得到既服务、食物、环境,都系一样既话,咁我无理由同钱斗气咖?所以呢间「毫无分串陀地串烧酒场」绝对系king of抵食!👇🏻📌人 气 推 介 -▪️ 陀 地 烧 -▫️「惹味辣鸡肾」爽口弹牙,staff用火炉㷫住保持温度,呢下细心体贴。▫️「邪恶烧牛肠」食落烟烟韧韧,果然名不处传,够哂邪恶。▫️「老铜牛叉烧」叉烧食得多,牛既叉烧真系第一次食,入口浓香惹味,面头脆身,带点焦香,值得一试。▫️「鸡中翼」里面保持到相当juicy,肉汁丰富,鸡翼控一定要嗌!▫️「原条蒜香烧茄子」茄子入口即化,够哂腍身,相当入味,好食!▪️ 出 粮 食 好 啲 - ▫️「陀地酱烧猪颈肉」份量十足,够哂诚意,肉质爽嫩,完全唔干身,加埋酱汁一齐食,惹味到极致。▪️ 畅 饮 边 少 得 小 食 - ▫️「脆炸鸡软骨」呢d小食真系要送下野饮,粒粒脆卜卜,过足口瘾。 ▪️ 粥 面 饭 包 -▫️「和牛炒饭」首先炒饭够镬气,入口系热辣辣,而和牛既油香吸收哂系炒饭里面,成个饭都充满住油香,我几钟意!▫️「唔L同沙嗲牛肉面」真系同平时食开沙嗲牛好大
三个字讲哂,性价比!一张单我300蚊同500蚊落楼,
📌人 气 推 介 -
▪️ 陀 地 烧 -
▫️「邪恶烧牛肠」食落烟烟韧韧,果然名不处传,够哂邪恶。
▫️「老铜牛叉烧」叉烧食得多,牛既叉烧真系第一次食,
入口浓香惹味,面头脆身,带点焦香,值得一试。
▪️ 出 粮 食 好 啲 -
▫️「陀地酱烧猪颈肉」份量十足,够哂诚意,肉质爽嫩,
完全唔干身,加埋酱汁一齐食,惹味到极致。
▪️ 畅 饮 边 少 得 小 食 -
▪️ 粥 面 饭 包 -
▫️「和牛炒饭」首先炒饭够镬气,入口系热辣辣,
▫️「唔L同沙嗲牛肉面」真系同平时食开沙嗲牛好大分别,
呢只沙嗲香味更加突出,带少少辣劲,而且牛肉相当嫩滑,
完全唔韧,面底煮得岩岩好,好有咬口,呢个真系必试!