我讲紧既佳丽系打边炉D配料姐,你话如果一枱都系鸡子三千!!肥牛三千!!鹅肠三千!!鸭血三千!!你都咪话唔过瘾,打住边炉紧系心火盛,咁就要啤啤佢啦,如果唔系点会有鬼佬凉茶既美誉呀!👇🏻📌招 牌 推 介 - ▪️ 海 南 椰 子 文 昌 鸡 锅 - $288▫️ 佢地汤底有好多选择,我就拣左个招牌「海南椰子文昌鸡锅」,staff先将文昌鸡放哂落汤底先,再倒哂成个原只新鲜椰青水煲滚佢,一开盖果种清甜鲜味好突出,建议先饮啖汤先,入口个椰香清甜到不得了,文昌鸡食落肉质亦唔鞋口,相当嫩滑,呢个汤底绝对系大热!▪️ 火 锅 配 料 - ▫️「特级封门柳」雪花分布均匀,只系需要灼6秒,牛肉入口即化,肉质嫩滑,浓浓牛香味系口腔挥之不去,好食。▫️「美国Prime牛小排」入口油香味突出,食落好有咬口,牛味又系极浓,肉里面相当Juicy,就算嗌多碟都唔会食到腻!▫️「台山蚝」肥美又大只,色泽睇落乳白色,食落味道鲜甜又无渣,极富有弹性。▫️「珊瑚蚌」新鲜爽口,绝对系打边炉恩物!▫️「蛏子皇」够哂大只,口感极富弹性,鲜味十足。▫️「麻辣鸭掌」呢个唔洗烚都可以食得,鸭掌吸收哂辣汁既精华,食落胶原丰富,够哂滑溜。▫️「花甲王」一碟份量
我讲紧既佳丽系打边炉D配料姐,你话如果一枱都系鸡子三千!!

肥牛三千!!鹅肠三千!!鸭血三千!!你都咪话唔过瘾,

打住边炉紧系心火盛,咁就要啤啤佢啦,

如果唔系点会有鬼佬凉茶既美誉呀!👇🏻

📌招 牌 推 介 -
▪️ 海 南 椰 子 文 昌 鸡 锅 - $288

海南椰子文昌鸡锅

文昌鸡食落肉质亦唔鞋口,相当嫩滑,呢个汤底绝对系大热!

▪️ 火 锅 配 料 -
▫️「特级封门柳雪花分布均匀,只系需要灼6秒牛肉入口即化,
肉质嫩滑,浓浓牛香味系口腔挥之不去,好食。
特级封门柳

▫️「美国Prime牛小排」入口油香味突出,食落好有咬口,
美国Prime牛小排

台山蚝

▫️「珊瑚蚌」新鲜爽口,绝对系打边炉恩物!
珊瑚蚌

▫️「蛏子皇」够哂大只,口感极富弹性,鲜味十足。
蛏子皇

食落胶原丰富,够哂滑溜。
麻辣鸭掌

▫️「花甲王」一碟份量比想像中多,每只都大大只,相当新鲜,肉质清甜爽弹,好抵食。
花甲王
▫️「蕃薯蚬」建议唔好烚太耐,一开口就要捞上黎食,呢只肉质饱满,口感滑嫩,又有鲜味,正!
蕃薯蚬

▫️「黑蒜牛丸」都系第一次试呢种牛丸,一咬落好似酱爆牛丸咁爆浆,
里面黑蒜味亦好浓郁,几有惊喜。
黑蒜牛丸

▫️「花胶」原块花胶灼完入口系极致既胶原,完全系一众女神们必备既养颜良物!
花胶

▫️「芫荽饺」天气咁冻整返碟饺,暖下胃就基本啦,整体非常抵食,
而且场内仲有唱下K,一大班friend黎打住边炉chill下,。
芫荽饺
2024-02-09