The Farmhouse 咖啡廳

2024-11-25 2005 浏览
呢间Farmhouse想试好耐,撞啱做紧「味游 · 杭州」主题, 由有杭州君悦酒店「湖滨28中餐厅」客席主厨坐镇🦀海鲜类:一人一只花雕大蒸闸蟹🦀、冻波士顿龙虾、矶煮鲍鱼、鳕埸蟹、镬仔炒龙虾🦞、铁板蒜蓉扇贝、芝士菠菜大虾、刺身(甜虾🦐、吞拿🍣、三文鱼🐟、带子、油甘鱼)等❄️冷盘: 除咗平时会见到各式沙律,仲有凉拌麻辣云耳莴笋、水晶肴肉🐖、香糟鸡🐓等🔥热盘:东坡肉、蒸沙巴鱼斑🐟、即制喇沙粉面区🍜、印度咖哩羊、烤饼🇮🇳、烧牛肉🥩,铁板烧牛仔骨、羊架、西班牙海鲜米意粉、蘑菇汤、虾肉羹等等🍰甜品:燕窝杏仁布甸、即叫即制红豆铜锣烧、黑芝麻泡芙、桂花糕、香印提子蛋糕等、雪糕直头有个大转盘,有12款口味俾大家拣🥰,我哋拣咗班兰🌱、泰式奶茶海鲜好有诚意,特别中意佢个炒龙虾,热辣辣又啖啖肉👏🏻大闸蟹又系好惊喜,大只又多膏🩷仲有欣赏刺身切得厚身,带子厚肉鲜甜👍🏻仲有矶烧鲍鱼又系一大回本位,铁板烧既肉都烧得好香,尤其牛仔骨必食,仲有黑白大厨常出现既东坡肉💕最重要系餐厅refill速度快overall餐厅对住维港,宜家凉凉地坐outdoor位有灯串好舒服同有feel🍂朋友生日无预早同餐厅讲,都好贴心咁安排个小芝士

🦀海鲜类:

❄️冷盘:

🔥热盘:

🍰甜品:

overall
餐厅对住维港,宜家凉凉地坐outdoor位有灯串好舒服同有feel🍂朋友生日无预早同餐厅讲,都好贴心咁安排个小芝士蛋糕连生日牌同埋蜡烛比我地影相🎂整体食物种类多而且高质素
2024-11-10
庆祝纪念