2024-01-24
😋😋又瘾起想食放题~呢间大家都唔陌生啦~每逢想畅快大吃大喝番餐就总有人提议大喜屋😝咁的确系又多选择又有质素保证嘅🫰🏻🫰🏻.Be嚟到当晚系平日两小时自选时段$368@位(加一服务费)~自助区琳瑯满目🤩🤩大量前菜,熟食,水果,饮品……尤其感觉酒精控/甜品控会好开心🤭因为实在劲多选择~例如酒类有:🍎日本果酒,🍺啤酒,🥃梅酒,连热清酒都有🍶~又例如甜品有:多款🍧雪糕🍦雪条,蛋糕🍰甜点🍮,马卡龙,🥣中式糖水,连🍬软糖都有得夹🤗🤗.用电话QR code落柯打嘅食物都好快上枱啦~刺身必不可少(每款都肥美鲜味👍🏻Be最钟意✨拖罗刺身~)创作寿司,火炙寿司🍣都新鲜又精致(最不可错过嘅系✨鱼子酱鲍鱼拖罗蓉杯 & ✨拖罗海胆寿司)另外重点推荐嘅有: ✨殿堂级铁板鹅肝厚多士, ✨鲍鱼皇帝蟹黄粥, ✨海燕窝椰汁炖木瓜, ✨蒲烧鳗鱼, ✨烧香草羊鞍, ✨泰式黄咖喱炒鲜大头虾跟印 度薄饼, ✨花雕醉鲍鱼 等等等等…唔够喉就记得出去拎埋即叫即做嘅手卷:有✨日本直送深海皇帝蟹肉 & ✨日本北海道海胆 两款😀😀整体嚟讲~食物都令人满意呀~果然系深入民心嘅性价比高放题之一👏🏻👏🏻