2024-06-19
顺着朋友嘅推介,我嚟到APM嘅「四汤八面」,佢个间店嘅价钱平易近人,而且美食款式多元化,所以就带埋屋企人一齐嚟试试。呢度有几款特色菜品,真系不得不推介,包括:蜜汁烤叉烧麻辣拌面(配溏心蛋)推介指数🌿🌿🌿🌿🌿叉烧鲜嫩多汁,加上香辣嘅面条同滑溜溜嘅溏心蛋,让人一试难忘。无骨海南鸡麻辣拌面推介指数🌿🌿🌿🌿海南鸡嫩滑,配上面条同麻辣酱,真系好惹味呀!宁夏盐酥鸡推介指数🌿🌿🌿酥脆嘅外皮,入口即化,唔单止卖相好,口感同样扎实。私房沙爹陈皮鱼蛋推介指数🌿🌿🌿鱼蛋爽口Q弹,再加上沙爹酱同一点点陈皮味,真系好特别同好好味!饮品方面,冻芒果乌龙茶同冻杨枝甘露都唔少得!推介指数🌿🌿🌿清爽嘅果味配上独特嘅茶味,完美结合,顺口甘甜,饮落去爽口极了!「四汤八面」将台湾菜味道完美呈现,餐饮环境舒适简单,我同屋企人都食得好开心,我哋食得好满足,值得再次光顾,推荐大家都黎试试!👍👍
呢度有几款特色菜品,真系不得不推介,包括: 蜜汁烤叉烧麻辣拌面(配溏心蛋)
推介指数🌿🌿🌿🌿🌿
叉烧鲜嫩多汁,加上香辣嘅面条同滑溜溜嘅溏心蛋,让人一试难忘。 无骨海南鸡麻辣拌面
推介指数🌿🌿🌿🌿
海南鸡嫩滑,配上面条同麻辣酱,真系好惹味呀!
宁夏盐酥鸡
推介指数🌿🌿🌿
酥脆嘅外皮,入口即化,唔单止卖相好,口感同样扎实。
私房沙爹陈皮鱼蛋
推介指数🌿🌿🌿
鱼蛋爽口Q弹,再加上沙爹酱同一点点陈皮味,真系好特别同好好味! 饮品方面,冻芒果乌龙茶同冻杨枝甘露都唔少得!