餐厅: The Edible Projects (T.E.P.)
资讯:

坪洲真系好舒服好靓🌊 蓝天白云轻松悠闲!不过去到记住唔好骚扰到居民呀!好好好开心试到呢间Cafe~之前睇IG见以为疫情原故冇开~居然去到嘅时候开左! -照烧鸡沙律🥗 $78虽然价钱系有啲贵 但系佢啲菜系十分十分新鲜 完全冇个种放入雪柜唔知雪左几多日嘅口感 食落系好软~ (应该系自家农田种!)同埋鸡肉配合埋洋葱🧅照烧汁好香!然后啲汁流埋落菜到真系好夹~薄荷青柠柚子梳打 $42普通柚子梳打~ 但系晒住太阳之下饮杯梳打真系好爽💕White Coffee $36正常发挥 好香浓~ 重点系到宜家我都唔识点拎只杯😂😂😂Overall 我觉得呢间真系好推荐大家去~呢度唔单止系间cafe 仲系社企 会请自闭症嘅人士工作💛 不过店舖位置比较小 我地平日(仲要系星期一)都keep住长期满人!

-照烧鸡沙律🥗 $78

薄荷青柠柚子梳打 $42